Přejít k hlavnímu obsahu

GeT_RiGhT se představil v barvách mousesports, bohužel neúspěšně

28. 10. 2019 | 19:26 Counter-Strike 2
Jedna z největších legend historie CS:GO se dnes představila v barvách mousesports, kteří nemohli v jednom z turnajů využít služeb ropze. Jak se v zápase GeT_RiGhTovi vedlo?
Výchozí obrázek
MČR 2019

Liga ECS je poslední prestižní soutěží, kde se elitní světové týmy pravidelně představují v online prostředí. Jednotlivé hrací týdny však mohou začínat po jiných turnajích, na které je nutno cestovat. Právě kvůli těmto potížím se do pátého týdne ECS nemohl zapojit ropz, na jehož místo mousesports dosadili švédskou legendu.

Pro Christophera 'GeT_RiGhT' Alesunda šlo po měsíci od jeho konce v Ninjas in Pyjamas o první oficiální zápas. Ve čtvrtfinále se mouz postavili Virtus.pro, šlo tedy o střetnutí světové devítky a týmů číslo 22. Jelikož je ropz jedním z tahounů poslední doby, jeho absence byla v kombinaci s nemocí IGL karrigana hodně znát.

Zápas byl díky přítomnosti švédské legendy hodně sledován, ale mouz po krátké době od návratu z Turecka opravdu nebyli ve své kůži. GeT_RiGhT se skórem 24-40 a celkovým ratingem 0.75 zapadl do průměru, nad kterým vystupovali pouze woxic a chvílemi frozen. Krátké hostování tak pro něj bohužel nedopadlo úspěšně.

Christopher 'GeT_RiGhT' Alesund
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.