Přejít k hlavnímu obsahu

GIGA Shots: Hlasujte pro nejlepší akci finálového dne Vodafone MČR

23. 11. 2020 | 11:00 Counter-Strike 2
Tak jako jsme v Tipsport COOL lize měli Top Shots, tak nyní na vrcholu sezóny díky Vodafone přichází GIGA Shots. Princip bude úplně stejný – z každého hracího dne vybereme nejlepší akce, mezi kterými se bude hlasovat o tu nejlepší. Z každého dne tak vzejde vítěz, a všech pět vítězů se po finálovém dni utká mezi sebou o korunu krále.
GIGA Shots
GIGA Shots

Poslední hrací den Vodafone MČR 2020 nabídl boje o medaile a ty nejlepší domácí hráče. Poslední kvalifikační výběr GIGA Shots otevírá Vít 'noobiq' Pohlot, jehož 4 killy s Deaglem poté doplnil neméně zdatný pistolkář Jurij 'Fizarezi' Andrijčuk. Na své si přišel i bronzový medailista Lukáš 'Levi' Bouřa a jeho čistokrevný aim. Poslední dva vybraní už jsou přímo z týmu nových mistrů. Jindřich 'ZEDKO' Chyba se na finálovém Infernu vytáhl s parádním 1v3 clutchem a Adam 'NEOFRAG' Zouhar sám rozhodl jedno z nejdůležitějších kol mapy Dust 2. Hlasovat pro posledního finalistu GIGA Shots můžete danou reakcí u soutěžního videa na Facebooku ZDE.

Štítky: Vodafone, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.