Přejít k hlavnímu obsahu

GIGA Shots: Hlasujte pro nejlepší akci prvního dne Vodafone MČR a posuňte svého oblíbence do finále

19. 11. 2020 | 10:30 Counter-Strike 2
Tak jako jsme v Tipsport COOL lize měli Top Shots, tak nyní na vrcholu sezóny díky Vodafone přichází GIGA Shots. Princip bude úplně stejný – z každého hracího dne vybereme nejlepší akce, mezi kterými se bude hlasovat o tu nejlepší. Z každého dne tak vzejde vítěz, a všech pět vítězů se po finálovém dni utká mezi sebou o korunu krále.
GIGA Shots
GIGA Shots

První den Vodafone MČR 2020 nabídl spoustu parádních akcí, a my vám některé z nich přinášíme v prvním výběru GIGA Shots. Jako první se uvedl s neskutečným aimem Lukáš 'Levi' Bouřa, jako druhý se objevuje vítěz druhého zápasu Jurij 'Fizarezi' Andrijčuk. Největší žně nabídl šlágr na závěr středečního programu, na Dustu 2 konkrétně nejvíce řádil Max 'SHOCK' Kvapil. Z Inferna jsme pak vybrali Lukáše 'capseN' Koláčného a pětici prvního kola uzavírá Hubert 'CaNNiE' Ludwig. Hlasovat můžete přímo na Facebooku u soutěžního videa ZDE.

Štítky: Vodafone, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.