Přejít k hlavnímu obsahu

GIGA Shots: Rozhodněte o nejlepší akci Vodafone MČR 2020

25. 11. 2020 | 09:00 Counter-Strike 2
Tak jako jsme v Tipsport COOL lize měli Top Shots, tak tu díky Vodafone máme na vrcholu sezóny GIGA Shots. Princip je úplně stejný – z každého hracího dne jste vybírali nejlepší akci, mezi kterými se nyní bude hlasovat o korunu krále, tedy hráče s nejlepší akcí turnaje. Ve výběru najdeme tři hráče SINNERS, z nichž jednoho dvakrát, které doplňuje jediný zástupce Entropiq.
GIGA Shots
GIGA Shots

Číslem jedna je Hubert 'CaNNiE' Ludwig za jeho um s odstřelovací puškou. Dvojkou je Adam 'NEOFRAG' Zouhar, který ve finále na Dustu 2 zariskoval a zavelel na velký comeback. Stejný hráč předvedl neskutečnou akci i o den dříve, kdy byl na všechno úplně sám. Čtverku ve výběru má jediný hráč z jiného tým než SINNERS, Michal 'leckr' Kadlíček a jeho Deagle. Pětici finalistů uzavírá Max 'SHOCK' Kvapil, na jehož aim je radost pohledět. Hlasovat v boji o krále GIGA Shots můžete danou reakcí u soutěžního videa na Facebooku přímo ZDE.

Štítky: Vodafone, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.