Přejít k hlavnímu obsahu

GLL oznámilo Nations Royale ve formátu 32v32

12. 1. 2019 | 20:43 PUBG: Battlegrounds
Výchozí obrázek
GLL Nations Royale

Po dvou ročnících AUZOM Nations Cupu tu máme nový turnaj od Global Loot League, pořadatele uznávané dlouhodobé soutěže. Reprezentační klání s názvem Nations Royale přivítá více než tři desítky států ze tří regionů, které budou bojovat o postup švédské na LAN finále. Největší přetlak je samozřejmě v Evropě, kde bylo vybráno celkem 28 států, ke kterým se navíc mohou připojit trpaslíci, kteří vlastní reprezentaci nemají. Česká republika obdržela pozvánku přímo do hlavní části turnaje, Slovensko bude muset projít kvalifikací.

Celá soutěž se odehraje v režimu Platoon, kde se proti sobě vždy postaví dva národní výběry o 32 hráčích. Půjde tak o netradiční turnaj, největší svého kalibru, který se odliší od všech ostatních a mohl by přitáhnout dostatek pozornosti. Kvalifikační cyklus odstartuje 6. února, hráči se pro reprezentaci své země mohou přihlašovat přímo na oficiálních stránkách GLL, v dolní části.

Štítky: Nations Royale, GLL
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.