Přejít k hlavnímu obsahu

Gorger – co to je a kde to najít?

12. 9. 2020 | 10:52 Fortnite
Epic Games nedávno vydali aktualizaci, která představila nové funkce, umístění, mýtické schopnosti, bosse a také superhrdiny. Dnes vám prozradíme všechny dostupné informace o Gorgeru.
gorgers
gorgers

Update v14.10 dopadl dobře a jelikož v něm proběhlo mnoho změn, připadá hráčům stejně velký a zásadní jako přidání nové sezóny. Epic zmiňuje, že na mapu sestoupily síly samotného Galakta, a že on sám už se blíží. Dále uvádí, že Galaktus má své vlastní bezprizorní drony, které se potulují kolem a jsou navrženy tak, aby se bránily a sbíraly kořist. Jedna z rychlých výzev požaduje, abyste tyto drony, které se ve Fortnite nazývají Gorger, zničili.

Co je to Gorger? 

Gorger je velký černočervený dron vznášející se na různých místech na mapě. Nemusíte se bát, že byste ho nepoznali, je to totiž velmi výrazný a neobvyklý předmět. Na obrázku níže se můžete podívat, jak vypadá.

gorger

Kde ho najít? 

Není nastavené žádné pravidelné místo kde se Gorger objevuje. Takže pokud ho budete chtít najít, budete si ve většině případů muset sehnat helikoptéru nebo jiný dopravní prostředek. Dále bude potřeba najít červený paprsek, který polohu tohoto drona určí. Nejsme si jisti, jestli se nachází v každém zápase, ale víme, že je velmi obtížné ho najít.

Jak ho zničit?

Pokud jste zjistili, že existuje Galaktova punch karta, nebo jste dostali výzvu, která požaduje zničit Gorger, asi si budete lámat hlavu s tím, jak na to. Může se zdát, že tento úkol je poměrně lehký, ale opak je pravdou. Zaprvé dron vystřeluje silné střely, které vás nezasáhnou pouze pokud se budete pohybovat. Zadruhé mohou zplodit malé sběrače, které vám mohou ubližovat malými střelami. Díkybohu je můžete rychle zničit a pokud nevybuchnou, můžete je sebrat a použít jako zbraň. Abyste zničili Gorgera, budete na něj muset střílet, dokud nebude zničen. Nejdříve je potřeba vystřelit jeho oko a pak žlutě zvýrazněné části. Jakmile to uděláte, tak můžete střílet prakticky kamkoliv až do jeho eliminace. Za odměnu dostanete legendární a epické zbraně, které můžete použít podle libosti.

eliminace