Přejít k hlavnímu obsahu

GTK Academy vstoupila do play-off třetí ligy vítězně, Team Gravity končí

23. 3. 2021 | 08:00 League of Legends
Vyřazovací část Hitpoint 3rd Division má za sebou první kolo, winners bracket se obešel bez překvapení, Repre Gold postupují dále.
Hitpoint
Hitpoint
Zdroj: Hitpoint

V sobotu bylo odehráno první kolo play-off třetí nejvyšší domácí soutěže. Gaming Team Kravaře Academy jasně zvítězila v duelu s Rulers Esports 3:0 a potvrdila roli největšího favorita na vítězství. V semifinále se utká s týmem Gifted Gaming, který vedl o poznání vyrovnanější partii proti Gunrunners. Druhý tým základní části nakonec porazil ten třetí v páté mapě a poslal Gunrunners čekat na oponenta do losers bracket.

Hitpoint 3rd Division play-off
Hitpoint 3rd Division play-off
Zdroj: Leaguepedia

Tím bude vítěz zápasu Repre Gold - Rulers Esports. Zatímco Rulers si jako postupující ze 4. místa základní části mohli v play-off dovolit jednu porážku, pro Repre Gold znamenalo 6. místo a začátek ve spodní části pavouka nutnost zvítězit. To se jim proti Team Gravity podařilo, pustili pouze třetí hru série. Nyní je čeká větší výzva, Rulers v základní části podlehli v obou střetech. 

Druhý hrací den play-off se odehraje v úterý, zápasy lze sledovat na oficiálních Twitch kanálech zúčastněných organizací.