Přejít k hlavnímu obsahu

GTK pořádá v listopadu poslední FIFA turnaj letošního roku, hrát se bude o ceny v hodnotě 15 000 korun

21. 9. 2020 | 08:00 EA SPORTS FC 24
Podzim je již za dveřmi, což znamená, že se blíží i poslední letošní FIFA turnaj, který pořádá Gaming Team Kravaře. Přijďte se tedy v listopadu kouknout na toto poslední konzolové klání, ve kterém se hráči utkají o parádní výhru a postup do grandfinále!
GTK FIFA
GTK FIFA

Gaming Team Kravaře pořádá 7. listopadu poslední letošní FIFA turnaj, který hráči odehrají na konzolích Playstation 4 a Xbox One. Na výběr bude ze všech ligových týmů, přičemž pořadí hráčů pro výběr týmů, ale i rozlosování skupin, proběhne již tradičně losem. Každý tým smí být zvolený dvakrát, avšak národní a All Star týmy jsou zakázány. Samotní hráči budou rozděleni do čtyřčlenných skupin dle výběru konzole a zahrají si systémem doma venku, což znamená, že každý ve skupině odehraje 6 zápasů.

GTK FIFA
Listopadová akce v OC Breda je náš poslední letošní FIFA turnaj pro veřejnost. Tato akce tak zakončí letošní celoroční sérií tří velkých FIFA turnajů, které probíhaly v průběhu celého roku. Na tuto akci je připraven prize pool ve výši 15 000 korun. Kromě peněz a věcných cen se mohou hráči kvalifikovat také na grandfinále, které je vyústěním všech tří turnajů, jenž se letos uskutečnily. Na tento turnaj se kvalifikuje 16 nejlepších hráčů podle počtu bodů, které získali během všech akcí a odehraje se koncem roku. Na této akci nebude chybět ani hrací plocha pro diváky, kteří si budou moct vyzkoušet nejnovější FIFU 21 na vlastní kůži. Hráči dostanou během akce povolený doping v podobě Redbullů od našeho partnera. Chybět nebude samozřejmě ani moderátor, který bude celou akci komentovat,

informuje Daniel Stoklasa, spoluzakladatel GTK.

Do play-off zápasů postoupí 32 hráčů, kteří se následně v zájemných soubojí potkají nehledě na jejich konzoli. Hráči si sice v play-off mohou jednou zvolit konzoli, na které se daný souboj odehraje, ovšem hraje se na dva vítězné zápasy, tudíž při nerozhodném stavu vybírá konzoli hráč, který si lépe vedl ve skupině. Pro více podrobných informací sledujte událost na Facebooku, kde se dozvíte všechny aktuality. Hráči se mohou registrovat částkou 400 korun, kterou zašlou na číslo účtu 2881712073/0800, kam musí do poznámek připsat své jméno a konzoli pro skupinovou fázi.