Přejít k hlavnímu obsahu

GuardiaN dotáhl ENTERPRISE do 2. Tipsport COOL ligy. DEFEATERS své místo uhájili

6. 6. 2020 | 17:05 Counter-Strike 2
2. Tipsport COOL liga už přivítala dva nové týmy, které uspěly ve třetí otevřené divizi na platformě FACEIT. Kvalifikace o dva sloty v baráži je také za námi, takže to znamená, že v rámci celého procesu zbývá už jen odehrát právě samotnou baráž.
Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga

UPDATE #1: Enterprise Esports postupují přes Vikingekrig Esports do 2. Tipsport COOL ligy. Ve vítězství 2:0 zazářil hlavně host Ladislav "GuardiaN" Kovács, který zápas vysílal i na svém streamu. V druhém zápase zvládli DEFEATERS potvrdit roli favorita a získat proti nEophyte zvítězit 2:0. Dočkali jsme se tedy poměrně jednoznačných duelů a druhá liga je tedy kompletní.

Složení 2. Tipsport COOL ligy:

  • Team Gravity
  • BloodyDevils
  • Team Universe
  • Inside Games
  • Online Vision Gaming
  • RAMS Academy
  • Enterprise Esports
  • DEFEATERS

2. Tipsport COOL liga v průběhu své jarní sezóny přišla o Cyber Gaming a E-RIVALS, které ze třetí divize nahradí dva nejúspěšnější týmy – Online Vision Gaming a RAMS Academy. Vikingekrig Esports a DEFEATERS ale až do tohoto čtvrtka čekali na své soky pro boj o udržení. V kvalifikaci pro týmy hrající pod organizacemi nakonec dokázalo uspět duo Enterprise Esports, nEophyte, které se právě o tomto víkendu popere o postup.

Vítězem čtvrteční kvalifikace se stal tým Enterprise Esports ve složení teCkoO, Zero, naturaL, uZman a creze, který na své cestě vítězným pavoukem ani jednou nezakopl. Pro barážový zápas sice už nebude v sestavě figurovat tahoun Zero, ale nahradí ho zkušený mazák GuardiaN. Tuto sobotu se tak tento silný slovenský celek a hlavně účastník Sazka eLEAGUE postaví Vikingekrig Esports v čele vergiLem, který se obklopuje kvartetem střelců m0nsterr, KanoO, Lueg, Asscorr. Mírným favoritem by ale měli být Enterprise.

Z lepšího pozice do druhého zápasu nestreamované baráže vstoupí DEFEATERS, kde jádro týmu system, Tomyo, heikkoL nyní doplní suplicK a Abdel. DFS utekla TOP4 pouze o chloupek a o svých kvalitách opakovaně přesvědčují, i když mají nyní dvě změny v sestavě. Jejich soupeřem bude tým z LB otevřené kvalifikace, tedy nEophyte ve složení tMs1k, Neci, iNvis, ANSONE, traxX, kteří se opírají hlavně o zkušenosti.

Ačkoliv je tato část soutěže nevysílaná, tak o průběhu vás budeme postupně informovat.

Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.