Přejít k hlavnímu obsahu

GuardiaN se vrací do hry! Jako host vypomůže švédským legendám z Dignitas

9. 3. 2020 | 21:48 Counter-Strike 2
Natus Vincere se dnes posunuli na pozici světové jedničky, když v žebříčku přeskočili Astralis. GuardiaN však sedí stále na lavičce, i přesto se ale dnes jeho fanoušci dozvěděli pozitivní zprávu. Jako stand-in týmu naskočí už za pár dní do prvních zápasů soutěže FLASHPOINT.
Dignitas GuardiaN
Dignitas GuardiaN

Švédská sestava Dignitas se skládá z jádra někdejší slavné sestavy Ninjas in Pyjamas s vysloužilými hvězdami jako f0rest nebo GeT_RiGhT. Kvarteto legend doplňuje mladičky hallzerk, který právě tým často táhne. Ve startující lize FLASHPOINT se však Dignitas budou muset obejít bez jeho služeb, nemá totiž hotová víza.

Dignitas o víkendu vybojovali postup na evropský Minor, nyní se už ale chystají do Los Angeles, kde nově zrozená soutěž bude probíhat. Slovenské fanoušky však potěší dnešní informace, že v sestavě plné ikon historie CS:GO nastoupí také Ladislav 'GuardiaN' Kovács, pro kterého půjde o první oficiální zápasy od posazení na lavičku v Na`Vi – pokud tedy nepočítáme několik kvalifikací, kam se přihlásil se slovenskými mix sestavami. Někdejší druhý nejlepší hráč světa sice jen zaskočí na dosud nespecifikovanou dobu, prostě než hallzerk vyřeší potíže s vízy, ale i tak je to pro něj velká šance se ukázat, že ještě nepatří do starého železa. A že na to má!

První sezóna ligy FLASHPOINT vypukne 13. března, detailní harmonogram zápasů ani los skupin je zatím neznámý, stejně jako ještě překvapivě nevíme ani poslední účastníky nově vzniklé soutěže. V úvodní fázi budou týmy rozděleny do tří skupin po čtyřech, tak již brzy zřejmě uvidíme, proti komu Dignitas a GuardiaN nastoupí.

Dignitas vstoupí do nové ligy v tomhle složení:

 Švédsko Christopher 'GeT_RiGhT' Alesund
 Švédsko Patrik 'f0rest' Lindberg
 Švédsko Richard 'Xizt' Landström
 Švédsko Adam 'friberg' Friberg
 Slovensko Ladislav 'GuardiaN' Kovács – stand-in

 Švédsko Robin 'Fifflaren' Johansson – trenér

PLAYzone Challenge 2020
Zdroj: hltv.org
Štítky: Dignitas, GuardiaN
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.