Přejít k hlavnímu obsahu

Gunrunners jsou další organizací, která vstupuje na scénu hry PUBG Mobile

22. 4. 2020 | 23:10 PUBG Mobile
NecroRaisers, Inside Games nebo Team BRUTE, tak zní výčet několika organizací, které již vstoupily v posledních týdnech či měsících do vod mobilní verze PlayerUnknown's Battlegrounds. V naší mLize se ale ukazují i další týmy, jež mají šanci zaujmout další organizace.
Gunrunners
Gunrunners

Další z řady organizací, které se nebojí podpořit PUBG Mobile, jsou Gunrunners. Tradiční domácí tým získal v roce 2018 vůbec první titul PUBG mistrů České republiky a klasickou variantu tohoto battle royale titulu podporuje i dnes. K tomu ovšem přibývá i mladší bráška, čímž nemyslíme PUBG Lite, ale právě PUBG Mobile. Řady Gunrunners dnes rozšířil tým v čele Milan 'blade' Konečným, který se při premiéře umístil ve skupině A poslední kvalifikace naší mLigy na 3. místě. Více se ale rozpovídal jiný z hráčů, Richard 'SPARK' Lorenc:

Jsme rádi, že můžeme reprezentovat barvy organizace s dlouhodobými ambicemi a dobrými výsledky. Budeme se snažit reprezentovat co nejlepšími výsledky na česko-slovenské scéně, ale i v zahraničních turnajích. Jako tým spolu hrajeme 9 měsíců a jsme sehraná parta kamarádů, kteří do všeho jdou naplno a nenechají nic náhodě. V nejbližších týdnech se pokusíme vyhrát PLAYzone ligu. Věříme, že se nám po boku Gunrunners bude dařit a dostaneme toto jméno na evropskou scénu v PUBG Mobile.
Gunrunners
Štítky: Gunrunners
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.