Přejít k hlavnímu obsahu

Gunrunners přebírají CS:GO sestavu Fury Esport

5. 8. 2018 | 19:19 Counter-Strike 2
Není tomu ani týden, co se organizace Gunrunners rozloučila s rozpadnuvší CS:GO sestavou a do jejich řad přichází nová nadějná pětice, kterou jsme dosud viděli působit pod Fury Esport.
Výchozí obrázek

Není tomu ani týden, co se organizace Gunrunners rozloučila s rozpadnuvší CS:GO sestavou a do jejich řad přichází nová nadějná pětice, kterou jsme dosud viděli působit pod Fury Esport.

Spojení s týmem Jana 'pr0meth' Ramšáka už je minulostí, vedení Gunrunners na nic nečekalo a vyhlíželo minimálně adekvátní náhradu. To se zdařilo takřka okamžitě. Se stabilitou dnes již bývalé sekce Fury Esport to vypadalo všelijak, Samuel 'OxidE' Krajčík však hlásí návrat z lavičky a namísto jakýchkoliv změn v základní sestavě přichází právě přestup pod křídla Gunrunners.

Za poslední CS:GO tým si našli Gunrunners rychlou náhradu

Tým v čele s Janem 'NYYX' Zvárou, dříve známým jako bongO, drží po výhře sobotního One Night Standu osmou příčku aktuální MČR klasifikace, kterou vedle online turnajů zajistilo 4. místo z Y-Games a TOP8 umístění na akci Quietus Day. Celá pětice původně složená pod názvem dErmia pravidelně ukazuje, že se s nimi musí počítat, k čemuž nové působiště jistě dopomůže.

Vyjádření manažera Gunrunners Michala Filipa:

Rád bych se touto cestou vyjádřil k posledním událostem ohledně CS:GO sestav v našem celku. Velké poděkování patří bývalé sestavě pod vedením pr0metha, která u nás působila od dubna. Byla to opravdu zajímavá spolupráce, ale bohužel opět dojela na nestálost tuzemské scény. Přeji tímto klukům hodně štěstí v dalších působištích či osobních životech.

Po odchodu jsme měli několik nabídek od méně známých sestav a pár možností od osvědčených hráčů, mezi kterými jsme nakonec vybrali právě ex-Fury sestavu, kde je plno hráčů, které již dobře známe, obohacených o velice zajímavé mladé kluky, kteří toho mohou hodně dokázat. Domlouvání spolupráce proběhlo bez problému a rád bych je tímto u nás přivítal a popřál mnoho štěstí. Bude to těžké opět se probojovat mezi absolutní špičku, ale stále věříme, že máme šanci.

Své vyjádření doplnil i kapitán týmu Jan Zvára:

V první řadě bych chtěl poděkovat Fury Esport za profesionální přístup a super podporu, kterou nám dávali. Je škoda, že se majitelé nepohodli a nemohla organizace pokračovat tak, jako začínala. Přeji jedinému přeživšímu majiteli Hanskymu, ať se mu daří jak v organizaci, tak v životě.

Dále bych chtěl poděkovat Gunrunners.AOC za to, že nám dali příležitost je reprezentovat. Je to pro nás zase další krok kupředu a další motivace, aby byly naše plány úspěšné. Jak určitě víte, měli jsme teď přes prázdniny trochu problémy se sestavou, hodně turnajů jsme museli odehrát s hosty. Místo Oxida jsme vzali cLouRa jako stand-ina, který byl na lavičce eEriness, ale teď se to vše vrací ke starému a OxidE se vrací zpět do sestavy. cLouRovi děkujeme za pomoc a přejeme mu hodně štěstí do budoucna. Všichni doufáme, že Gunrunners.AOC neuděláme ostudu a budeme předvádět ještě lepší výsledky než doposud. 

Nynější sestava týmu Gunrunners.AOC:

{#Česká Republika} Jan 'NYYX' Zvára
{#Česká Republika} Patrik 'nykr' Jančík
{#Česká Republika} Ondřej 'Crazyy' Švec
{#Česká Republika} Erik 'rEylo' Němec
{#Slovenská Republika} Samuel 'OxidE' Krajčík

Štítky: Gunrunners
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.