Přejít k hlavnímu obsahu

Gunrunners se vrací na pole CS:GO, jejich sekce si zahraje 1. Tipsport COOL ligu

26. 3. 2020 | 20:11 Counter-Strike 2
Jak jsme slíbili, tak je i skutečností. Druhé představení soupisky pro 1. Tipsport COOL ligu je tady, tentokrát jde dokonce o organizaci, která v uzavřené kvalifikaci nefigurovala. Historicky ale patří v této soutěži mezi ty opravdu úspěšné.
Gunrunners.AOC CS:GO
Gunrunners.AOC CS:GO

Gunrunners.AOC to zkoušeli na domácí CS:GO scéně mnohokrát a nejlepší to vyšlo v roce 2018, kdy na pár měsíců ulovili domácí jedničku a ta pro ně získala titul mistrů České republiky. Tento však dres této organizace bude oblékat sestava, od které příliš nikdo neví, co čekat. Jde totiž o na papíře silný mix, u kterého se jen těžko dá odhadovat, jak si budou počínat dlouhodobě, při plnohodnotném tréninku a setrvání v totožném složení.

V čele sestavy se nachází Matěj 'twist' Petráš, který se v kvalifikaci do Tipsport COOL ligy obklopil pod dočasným názvem Coronavirus dalšími individuálně zdatnými střelci. Tím nejzkušenějším je bezesporu Jiří 'azak' Hausner, jenž své kvality prokazuje již dlouhé roky, ale na domácí scéně působí spíše nárazově. Důležitým článkem týmu bude také David 'forsyy' Bílý, který byl díky svému úspěšnému působení v týmu Universe vyhlášen objevem roku 2019. Na loňském MČR si zahrál také jediný slovenský hráč sestavy, Dávid 'xperrience' Červenec, a celou základní pětici doplňuje Martin 'Dytor' Handl, který se rovněž řadí mezi ne tolik objevená jména.

Premiéru pod křídly Gunrunners si twistova parta zažije v závěrečné fázi kvalifikace do Sazka eLEAGUE, hned v pondělí pak naskočí do bojů v 1. Tipsport COOL lize. Vůbec první CS:GO sezóna této soutěže znamenala na jaře roku 2017 pro GRS stříbro, o rok později Frozen a spol. vystříleli na podzim dokonce medaile zlaté. Dokáže tato nová a pro mnohé nevyzpytatelná sestava navázat na medailovou historii tradiční organizace?

Barvy Gunrunners.AOC bude hájit tato sestava:

 Česká republika Matěj 'twist' Petráš
 Česká republika Jiří 'azak' Hausner
 Česká republika David 'forsyy' Bílý
 Slovensko Dávid 'xperrience' Červenec
 Česká republika Martin 'Dytor' Handl

 Česká republika Matěj 'stinx' Štorek – náhradník pro Tipsport COOL ligu

Štítky: Gunrunners
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.