Přejít k hlavnímu obsahu

Rozřazovací zápasy HAL3000 MČR Tour nenabídly žádné překvapení, nasazené týmy jdou nahoru

12. 3. 2021 | 19:30 Counter-Strike 2
Očekávaná HAL3000 MČR Tour dnes v 18:00 odstartovala svými rozřazovacími zápasy. Na úvod se odehrálo hned 8 duelů, z nichž vítězové postoupí do Mistrovské části, poražení se pak musí smířit s částí Challenger.
HAL3000 MČR Tour - rozřazovací část
HAL3000 MČR Tour - rozřazovací část
Zdroj: grafika PLAYzone

První velké měření sil v tomto roce je tady! Finále HAL3000 MČR Tour začíná a na úvod budeme svědky rozřazovacích zápasů, které oddělí osmičku nejlepších od zbytku startovního pole. Vítěz totiž postoupí do Mistrovské části, kde se bude bojovat o pozvánku na Vodafone MČR 2021 a v celkovém pořadí skončí nejhůře na osmé pozici. Poražený se bude muset smířit pouze s Challengers části, kde ale může získat cenné MČR body, při nejlepším ale skončí jenom na 9. příčce. Úvod tedy v podstatě rozhodne o dalším osudu jednotlivých týmů!

Po skončení všech soubojů se celky v každé části rozdělí do dvou skupin podle čísel zápasů, které najdete níže v rozpise. Skupina A se v obou částech vytvoří podle klíče 1-3-5-7, skupina B jako 2-4-6-8. Většina duelů má svého favorita, celky jako SINNERS, ENTERPRISE, ECLOT, Entropiq či eSuba by měly postoupit bez větších komplikací a o to samé se budou pokoušet i Sampi.Tipsport a DEFEATERS, kteří by si cestu dále také měli prorazit.

Nejvyrovnanější souboj odhadujeme mezi novou sestavou Dark Tigers a Winfinity, kam se přesunul celý bývalý mix pod názvem Kinder Surprise, čítající jména jako fredi, HenkkyG či NaturalG. Právě tento zápas odstartuje živé víkendové přenosy na našem Twitch kanále, komentáře se zhostí duo Přemek 'huhy' Malina a Jozef 'Joshua' Dekan. Určitě neváhejte přijít, začínáme před osmnáctou hodinou. Pokud vám už navíc bylo 18, můžete si na všechny streamované zápasy vsadit živě u sázkové kanceláře Tipsport. O výsledcích všech zápasů vás budeme informovat aktualizacemi zde a v Zápasovníku, který vám po celý turnaj nabídne detailnější statistiky.

Páteční rozřazovací zápasy vypadají následovně:

Obě části turnaje poté pokračují ještě během pátečního večera, kdy vám z osmi duelu prvního kola skupinové fáze přineseme souboj vítězů ze zápasů Entropiq vs. Team Gravity a Sampi.Tipsport vs. eEriness MARVO.

Vodafone MČR 2021
Vodafone MČR 2021
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: HAL3000, MČR
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.