Přejít k hlavnímu obsahu

Přijďte fandit na ZOOM! Na HAL3000 MČR Tour máte opět možnost podpořit své oblíbence

14. 3. 2021 | 09:00 Counter-Strike 2
Na sobotní a nedělní den HAL3000 MČR Tour budete mít stejně jako na loňském MČR možnost využít aplikaci ZOOM, přes kterou se můžete objevit přímo v našem vysílání. Připravte si proto vaše webkamery a podpořte svůj oblíbený tým ještě o něco více.
HAL3000 MČR Tour
HAL3000 MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone

Sobotní den HAL3000 MČR Tour je v plném proudu a my vám můžeme s radostí oznámit, že spouštíme virtuální fazónu, kde můžete naplno ukázat, za jaký tým bije vaše srdce!

K fandění budete potřebovat pouze aplikaci ZOOM a svoji webkameru. Oba dva celky z našeho streamu budou mít v aplikaci místnost, do níž se připojíte přes odkaz, jenž najdete v našich článcích, nebo i zde v tabulce níže. Vše budeme samozřejmě aktualizovat, vždy se tak připojíte do aktuálně hraného zápasu.

Play-off Mistrovské části - Grand finále

SINNERS Esports - logo

SINNERS

Entropiq - logo

Entropiq

Připojit se na ZOOM

Připojením na jednu z uvedených adres aplikace ZOOM uděluje fanoušek pořadateli HAL3000 MČR Tour právo jeho obrazový přenos zobrazit v živém streamu této akce, který probíhá skrze platformu Twitch.tv. Uživatele mladší 15 let prosíme, aby jim jejich rodiče či zákonní zástupce dali k tomuto kroku předem souhlas.

Vodafone MČR 2021
Vodafone MČR 2021
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: HAL3000, MČR
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.