Přejít k hlavnímu obsahu

HAL3000 uvádí novou sérii herních PC Alfa Gamer

13. 9. 2019 | 11:30 Všechny hry
S heslem „Alfa Gamer chce vyhrávat“ představuje zavedená tuzemská značka deset strojů osazených novou generací procesorů AMD.
Výchozí obrázek
HAL3000 Alfa Gamer

Revoluční procesory od AMD, které nedávno otřásly trhem, to jsou Ryzen 3000. Pod známým označením třetí generace procesorů Ryzen se skrývá zbrusu nová architektura Zen 2, která s sebou přináší řadu vylepšení. Tato CPU nabízí až o 15% větší výkon v porovnání s předchozí generací (Ryzen 2000) na stejném taktu. Přitom dosahují ještě vyšších frekvencí: nejsilnější model 3950X až 4,7GHz a přináší nově neuvěřitelných 16 jader v procesoru mainstreamové platformy. Do rukou se tak hráčům dostávají procesory s výborným výkonem pro hry a jedinečným potenciálem pro produktivitu a náročný multitasking.

Turing na steroidech – tak lze označit nové modely grafických karet RTX 2060, 2070 a 2080 s přídomkem SUPER ve vyšších modelech Alfa Gamer. Tyto modely posouvají hranice díky většímu počtu jader, vyšší frekvenci a rychlejší paměti. Získávají tak o 10-15% vyšší výkon oproti původním modelům, a to při zachování stejných cen. Karty RTX SUPER si samozřejmě zachovávají všechny svoje charakteristické vlastnosti: nízkou spotřebu, technologicky pokročilá RT a Tensor jádra i vylepšený NVENC kodek pro streamery.

Řada Alfa Gamer dává prostor těm, které oslovily nové produkty AMD a hledají alternativní cestu k maximálnímu výkonu.

Zdroj: hal3000.cz
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.