Přejít k hlavnímu obsahu

Hearts Wild: Oslavte svatého Valentýna ve Fortnite

10. 2. 2021 | 13:05 Fortnite
Nemáte s kým slavit Valentýna, nebo si prostě chcete užít Fortnite? Tak to pro vás máme dobrou zprávu!
Hearts Wild
Hearts Wild

Fortnite právě rozjel Hearts Wild event. Nově si můžete zahrát Fortnite s valentýnskou tématikou a vyhrát v turnajích speciální odměny. Událost a turnaje poběží do příštího pondělí, takže máte spoustu času se zapojit.

Zapojte se do turnaje a vyhrajte nový Lovely Outfit

Největší zájem bude určitě o možnost vyhrát nový skin zdarma. Turnaj o tento nový obleček se odehraje 9. února. Podmínkou je, aby každý měl svého parťáka do dvojice a odehrát 10 her. Týmy, které získají největší počet bodů, obdrží nový skin a baťůžek ještě dříve, než budou k získání v Item Shopu. Každý z hráčů musí mít level vyšší než 30 a aktivované dvoufázové ověření.

Hearts Wild Cup

Vyhrajte i jiné odměny v Team Battles

Podpořte své oblíbené streamery, youtubery nebo profesionálními hráče v režimu Team Battles. Vyberte si tým, se kterým budete reprezentovat autory, a bojujte o body. Hráči s největším počtem bodů si odnesou nové odměny, největším lákadlem jsou určitě nové harvestery. 

  • 1. místo: harvester, valentýnský skin na zbraně, graffiti, emoji a ikona hráče
  • 2. místo: valentýnský skin na zbraně, graffiti, emoji a ikona hráče
  • 3. místo: graffiti, emoji a ikona hráče
  • 4. místo: emoji a ikona hráče
  • 5. místo: ikona hráče
Odměny za účast

Creative Hub

Změny přišly i pro lobby v Creative Hub. Ten byl vyzdoben do valentýnské tématiky. Autoři lobby jsou vždy kreativní a určitě se jej vyplatí minimálně navštívit. Tentokrát se na stavbě podílel Team Horizon.

Vytiskněte si svou Fortnite masku

Vrací se také papírové masky, do 15. února si můžete zdarma stáhnout a vytisknout masky oblíbených skinů. Vše najdete na Fortnite cosplay stránce. Tentokrát jsou dostupné skiny Wild Card, Lovethorn a Heartbreaker.

Nové valentýnské výzvy

Na své si přijdou i milovníci výzev, tentokrát budete hledat valentýnku pro Fishsticka nebo jiné postavy ze světa Fortnite.

Vystrojte se do nových outfitů

Do Item Shopu zamíří nové skiny, ale i ty dobře známé jako Wild Card. Skiny budou dostupné po celou dobu trvání eventu.

Nové skiny