Přejít k hlavnímu obsahu

Heavy AR brzy ve Fortnite: Battle Royale

4. 11. 2018 | 13:14 Fortnite
Zdá se, že v brzké době bude do Fortnite: Battle Royale přidána nová zbraň. Nová zpráva ve hře naznačuje, že „Heavy AR“ se ve Fortnite brzy objeví. Jistě se máme na co těšit.
Heavy AR
Heavy AR

Tato zbraň, která vzhledem připomíná AK-47, je popsána jako: „silná útočná puška, jež je nejužitečnější při pálení krátkými výstřely.“

Ačkoliv nebylo dosud stanoveno oficiální datum, kdy bude zbraň přidána do hry, pojem „brzy“ obvykle znamená ve Fortnite během příštího týdne. Aktualizace většinou bývají v úterý nebo ve čtvrtek, je tu ale i nemalá šance, že Heavy AR bude přidána 4. listopadu, kdy končí událost Fortnitemares. 

EpicGames

Epic slíbil, že v poledne centrálního času 4. listopadu (v České republice v 19:00), se bude konat jedinečná akce, což podnítilo hráče k tomu, aby spřádali teorie, co se stane s uzavřením Fornite události s tématikou Halloweenu. 

A i když je možné, že Heavy AR se stane jednoduše jednou z útočných pušek ve hře, tato zbraň může nakonec nahradit jednu z pěti už existujících AR, která by následně „šla do kytek“.

Článek vznikl ve spolupráci s esogames.cz.

Zdroj: DotEsports
Štítky: update, zbran, ar, nova,