Přejít k hlavnímu obsahu

Highlights: Jak spajKK ovládl Premier Series?

25. 6. 2018 | 15:26 PUBG: Battlegrounds
Tahle neděle patřila Martinu 'spajKK' Benešovi a jeho parťákovi Tomáši 'schlupyy' Bula. Tato dvojka se v grandfinále PLAYzone Premier Series Powered by Twitch představila v neskutečné formě a hned ve třech hrách nasbírala dvojciferný počet zabití. Jejich celkový počet byl dokonce více než dvojnásobný oproti dalším pronásledovatelům. Když k tomu připočteme dvě vyhrané hry z pěti celkových, jde o absolutní dominanci.
Výchozí obrázek

Tahle neděle patřila Martinu 'spajKK' Benešovi a jeho parťákovi Tomáši 'schlupyy' Bula. Tato dvojka se v grandfinále PLAYzone Premier Series Powered by Twitch představila v neskutečné formě a hned ve třech hrách nasbírala dvojciferný počet zabití. Jejich celkový počet byl dokonce více než dvojnásobný oproti dalším pronásledovatelům. Když k tomu připočteme dvě vyhrané hry z pěti celkových, jde o absolutní dominanci. Populární streamer krátce po finálem turnaji, odkud si se spoluhráčem odnesli krásných 30 000 Kč, vydal highlighty, na které se nyní můžete podívat.

Štítky: Spajkk, Twitch
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.