Přejít k hlavnímu obsahu

Hiko si našel parťáky a 100 Thieves jsou připraveni dobýt scénu

26. 6. 2020 | 17:35 VALORANT
100 Thieves patří mezi ty nejambicióznější organizace americké scény, k čemuž přispívá přítomnost samotného CEO Nadeshota. Ten si pro základní pilíř své Valorant sestavy, která se má stát nejlepší na světě, vyhlédl Hika, CS:GO profíka v důchodu a aktivního streamera.
100 Thieves Valorant
100 Thieves Valorant

Spencer 'Hiko' Martin patřil dlouhé roky mezi největší postavy severoamerické CS:GO scény, nyní mu však učaroval Valorant, ke kterému vztáhl všechny své kompetitivní ambice. Nabídek měl několik, ale přijmout se začátkem června rozhodl tu, která přišla od 100 Thieves. Pod křídly týmu, založeném pod čtyřmi lety, jej lákala hlavně možnost si poskládat sestavu podle svého gusta. Odmítl tak mimo jiné i nabídku neméně silného a slavného celku T1, kde figurují jména jako Brax nebo Skadoodle. I přesto se ale Hiko nakonec rozhodl neexperimentovat.

Po jeho boku bude oficiálně působí sehraná čtveřice hráčů, která do května působila pod názvem Highground. Sestava bývalých profesionálních PUBG hráčů uhrála řadu prvních i druhých míst v řadě menších turnajů, nyní je však čekají ještě daleko vyšší cíle. 100 Thieves se totiž netají ambicemi ovládnout scénu, a to minimálně tu americkou. Za tímto cílem bohužel musel jít z kola ven někdejší velký talent PUBG scény Vegas, místo kterého bude v původním složení Highground působit od tohoto týdne kapitán Hiko. Pod tímto názvem se Venerated a spol. naposledy turnaje zúčastnili takřka před šesti týdny, tak jsme zvědavi, jak se ukáží být připraveni.

Valorant sekce 100 Thieves vypadá následovně:

 Spojené státy americké Spencer 'Hiko' Martin
 Spojené státy americké Zachary 'Venerated' Roach
 Spojené státy americké Keane 'Valliate' Alonso
 Spojené státy americké Diondre 'YaBoiDre' Bond
 Kanada Alfred 'Pride​​​​​​​' Choi

Štítky: 100 Thieves
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.