Přejít k hlavnímu obsahu

Hiro si zahraje balkánskou ligu, ulovila ho Crvena Zvezda

23. 1. 2020 | 19:00 League of Legends
Český marksman Filip "Hiro" Nguyên míří do balkánské ligy, kde oblékne dres Crvene zvezdy. Přední srbský tým bude v lize dozajista platit za jednoho z největších favoritů, jelikož se mu v posledních třech splitech vždy podařilo kvalifikovat na European Masters.
Hiro Crvena Zvezda
Hiro Crvena Zvezda

Herní tým největšího srbského fotbalového klubu se League of Legends věnuje něco přes rok a půl. V letním splitu dokázal dokonce vyhrát balkánskou ligu EBL, když ve finále porazil Zoirena a jeho ASUS ROG ELITE vysoko 3:0. Na mezinárodní úrovni už to taková sláva není, jelikož Crvena Zvezda dvakrát vypadla v play-in fází a v poslední sezóně nezvládla se skóre 0:3 postoupit ze základní skupiny. Hiro si v loňském roce zahrál v celkem šesti týmech, přičemž na domácí scéně se objevil dvakrát na LEGENDs (s Vikingekrig a Moops) a na Gillette MČR oblékl barvy stříbrného celku Srdce nehasnou.

Po jeho boku si zahraje německý jungler Outlandisch, který loni oblékal dres německých GameLegion (kde si zahrál i s Hirem) a na toplane se ukáže Slovinec Kektz, který loni působil v severském týmu Nordavind. Zbytek týmu zatím není potvrzen, ale support bude oznámen v průběhu pátku.

Současná soupiska Crvene Zvezdy:

 Slovinsko Bor "Kektz" Jeršan (Top)
 Německo Sermend "Outlandisch" Alhmawendi (Jungle)
 Česká republika Filip "Hiro" Nguyên (AD Carry)

Štítky: Crvena Zvezda, Hiro, ERL, EBL