Přejít k hlavnímu obsahu

Historie všech předmětů odstraněných ze hry

27. 12. 2018 | 19:00 Fortnite
Fortnite je hra, která prochází změnami každou chvilku a není proto divu, že se vývojáři rozhodli některé zbraně ze hry v průběhu roku odstranit.
Fortnite
Fortnite

Odstraňování zbraní podle vývojářů slouží především k vybalancování hry, a proto byly nějaké předměty odstraněny pouze dočasně a poté byly vráceny s nějakým tím nerfem. Přesto však většina předmětů do hry nikdy vrácena nebyla, což bylo často pro hráče až srdcervoucí. Toto jsou zbraně, které zatím do hry nebyly vráceny a nejspíš už ani nikdy vráceny nebudou:

Zapotron - První zbraň, která kdy byla odstraněna.

zap

Submachine Gun - Na Valentýna letošního roku bylo odstraněno první SMG ze hry.

sub

Smoke Grenade - Odstraněn kvůli tomu, že nebyl hráči skoro používán, protože nebyl moc užitečný a ve hře, kde se především staví, postrádal účinek.

smoke

Crossbow - Kuše byla pro mnoho hráčů velice oblíbenou zbraní, ale kvůli její nevyrovnanosti, spočívající v nekonečno nábojích a tichých střelách, musela být odstraněna.

cross

Tactical Submachine Gun - Starší bratr Submachine Gun byl mezi hráči také velice oblíbený, avšak Epic Games se rozhodli tyto dvě zbraně nahradit MP5 a Advanced SMG (P90).

tac

Revolver - Protože tato zbraň mezi hráči nebyla oblíbená, vývojáři se rozhodli, že od patche 5.40 už nebude nadále součástí hry.

rev

Drum Gun - Jedno z nejvíce šokujících odstranění, zbraň byla velice oblíbená a mnoho hráčů si dodnes myslí, že toto byl krok vedle. Zbraň byla odstraněna společně s Revolverem v patchi 5.40.

drumgun

Impulse Grenade - Předmět využívaný spíše pro zábavu, odešel se začátkem 6. sezóny.

impulse

Suppressed Submachine Gun - Třetí SMG na tomto listu, které bylo odstraněno. Stejně jako Impulse Grenade odešlo se 6. sezónou.

sup

Light machine Gun - Zbraň, se kterou jste museli mít spíše štěstí než aim, odchází do věčných lovišť též s updatem 6.0.

light

Bouncer Trap - Asi nejsmutnější ze všech, velká většina hráčů tímto byla doslova zdrcena a někteří kvůli této změně dokonce přestali hrát.

jumppad

Remote Explosives - Pokus o uklidnění hráčů po odstranění Bounce Trap, protože tyto "c4" na nějakou změnu čekaly dlouho.

remote

Guided Missile

guided

Dual Pistols

dual

Semi-Auto Sniper Rifle

semia

Port-a-Fort

port

Chiller

freeze

Clinger

clinger

Double Barrel Shotgun

dbarrel

Shockwave Grenade

swave

Shadow Stones

sstones

Infinity Blade

iblade
Zdroj: Epic Games
Štítky: Fortnite patch,