Přejít k hlavnímu obsahu

Hitpoint Masters: O play-off je rozhodnuto. Brute ani Vikingekrig vyhrát nepotřebovali

27. 7. 2020 | 00:10 League of Legends
Poslední kolo základní části česko-slovenské League of Legends ligy je tady! Víme, že CZC.eSuba skončí první, ale jinak má vlastně každý tým o co hrát. O druhé místo svedou boj SINNERS, Sampi a Cyber Gaming, o poslední dvě play-off místa hrají zbylé čtyři týmy: Vikingekrig, Brute, Inside Games a Gunrunners.
Hitpoint Masters
Hitpoint Masters

UPDATE #2: Druhé místo v semifinále pro sebe nakonec bere tým Sampi. Vikingekrig nakonec končí na 5. místě, díky závěrečné výhře nad Team Brute, kteří v posledním týdnu nebodovali. V prvním kole play-off se tedy utkají SINNERS proti Brute a Cyber Gaming s Vikingekrig. Nejvíce MVP cen dostal od fanoušků Random, který se pyšní šesti oceněními. O jedno méně získal toplaner Bobistaa z týmu Sampi. 

UPDATE #1: CZC.eSuba si došla pro 14. výhru a v základní části tak neprohrála ani jednou. V obou dnešních hrách je jejich soupeři dokázali potrápit, ale díky taktické vyspělosti nakonec oba zápasy vítězně zvládli. Skvělý play předvedl třeba Hiro za svého Ezreala.

Sezóna vrcholí a nikdo nechce zakončit ligovou fázi Hitpoint Masters ve špatném světle. Favority na uzmutí druhého místa, které znamená přímé nasazení do semifinále, budou Sampi. Sawyora a spol. totiž čekají utkání proti nejslabším týmům v lize (IG a GRS). SINNERS navíc čeká CZC.eSuba, která je na nejlepší cestě za čistým splitem a Cyber Gaming mají jednobodovou nevýhodu. Navíc CG i přes zlepšené výsledky vypadá jako nejslabší tým z top čtyřky a musí koukat i za sebe.

V boji o poslední dvě místa ve vyřazovací části hrají prim Vikingekrig Esports a Team Brute. Tyto dva celky sice podávají nevyrovnané výkony, ale díky ukázané kvalitě mají na svých kontech alespoň čtyři výhry. O bod méně mají Gunrunners, pro které bude klíčový večerní zápas s Inside Games. Právě IG musí bezpodmínečně oba své nedělní zápasy vyhrát, ale i pak musí doufat, že nebudou bodovat borci z Brute

Hitpoint Masters #14

#TeamSkóre
1ESubalogo std.png⁠eSuba14 - 0
2Team Sampilogo std.pngTeam Sampi10 - 4
3SINNERS Esportslogo std.png⁠⁠SINNERS Esports9 - 5
4Cyber Gaminglogo std.png⁠Cyber Gaming8 - 6
5Vikingekrig Esportslogo std.png⁠Vikingekrig Esports5 - 9
6Team Brutelogo std.png⁠Team Brute4 - 10
7Gunrunnerslogo std.png⁠Gunrunners3 - 11
8Inside Gameslogo std.png⁠Inside Games3 - 11


7. hrací týden
 
SMP⁠Team Sampilogo std.png1:0Gunrunnerslogo std.png⁠GRS
TBR⁠Team Brutelogo std.png0:1ESubalogo std.pngESB
CG⁠Cyber Gaminglogo std.png0:1SINNERS Esportslogo std.pngSIN
VIK⁠Vikingekrig Esportslogo std.png0:1Cyber Gaminglogo std.pngCG
ESB⁠ESubalogo std.png1:0SINNERS Esportslogo std.png⁠SIN
IG⁠Inside Gameslogo std.png0:1Team Sampilogo std.pngSMP
GRS⁠Gunrunnerslogo std.png0:1Inside Gameslogo std.pngIG
TBR⁠Team Brutelogo std.png0:1Vikingekrig Esportslogo std.png⁠VIK
Štítky: Hitpoint Masters, ERL