Přejít k hlavnímu obsahu

Hlavní část České StarCraft ligy začíná

27. 9. 2018 | 15:00 StarCraft 2
Kvalifikace jsou u konce, losování skupin proběhlo. Nic nestojí v cestě rozjetí základní části České Starcraft Ligy. Pojďme si shrnout dosavadní dění a představit si plány na blížící se hlavní část turnaje.
ČSL
ČSL

Nejprve se pojďme podívat na hráče, kteří se do ČSL probojovali. Už jsem o tom psal několikrát, takže jen krátké shrnutí.

Díky hlasování komunity se do ČSL dostala čtveřice hráčů. Vybrali jste je vy sami a jsou to: BlackMikes, Keiras, Lumpas Rainmaker. Po změnách a stahování pozvánek se počet přímo pozvaných hráčů navýšil na šest a do turnaje se tímto způsobem dostali především hráči, kteří svůj skill předvedli na NestStory Cupu. Mattzour, Markus, Headhunter, Ladabaz, Robotikov BlueCheese

Následovaly kvalifikační turnaje. Z prvního se podařilo postoupit hráčům Nolimit a nExt.

Ve druhé kvalifikaci si své místo konečně urval Korty spolu se Zergem Lancelem.

Ve třetím turnaji jsem prosil bohy o Protosse a mé volání bylo vyslyšeno, když postoupil Harpner uniQFazer. 

Tím se uzavřela šestnáctka hráčů v turnaji. Následovalo rozlosování do skupin, jehož záznam rovněž nabízím ke zhlédnutí.

Nakonec jsme tedy skončili se čtyřmi jmény nabitými skupinami, které se odehrají GSL systémem, počínaje první skupinou A ve čtvrtek 4. 10. od 19:00. Vše začne duelem Lumpas vs. Headhunter, následně Ladabaz vs. BlackMikes, poté souboj poražených, vítězů a nakonec souboj o druhé místo. Celkem se tedy připravte na 5x BO3. Vše jako vždy na Tučňákově streamu:

Štítky: ČSL, starcraft