Přejít k hlavnímu obsahu

Hlavní část FORTUNA COOL ligy se blíží

21. 3. 2019 | 19:00 Hearthstone
Kvalifikace jsou za námi a nyní už jde do tuhého! Skupinová část FORTUNA COOL ligy přinese střety těch nejlepších domácích celků o čtyři postupová místa na LAN finále.
Fortuna COOL liga
Fortuna COOL liga

Dvě pozvánky, tři kvalifikace, to stačilo, abychom určili osmičku nejlepších domácích týmů, které si to rozdají v samotné FORTUNA COOL lize. Ty s invitem byly riSing eSports a Inside Games, tedy úřadující mistři a vicemistři. Trojice kvalifikací pak přinesla nádherné a také neskutečně vyrovnané souboje, ve kterých mohli fanoušci sledovat v akci i ty nejlepší domácí hráče, místo ale bylo jen pro šest celků. V lize tedy nakonec uvidíme bojovat tyto borce:

riSing eSportsArakoj
Jožo
onekiller
Sojkies
Inside GamesPoweR
Heki
Jobsad
Norwis
Team Brave XPGstvan
doukyssss
Beddog
F4i1eeer
Kanyho PirátiFabrika
Sniferr
Hintashi
Chlebisek
Kořenoví věznikanylee
VeganFox
Mirasek1
Vojjtak
ECLOTm1lan
Pardub
Matty
Anet
Team NarcisPandapple
zataro
martim
JaMMeX
NeverHuntDejvid
Dayn
HonziCz
vladac

Tyto celky budou o čtyři místa na LAN finále, o němž vám podrobnosti přineseme až později, soupeřit v jedné velké Round-robin skupině, se samotnými zápasy hranými stejným stylem jako v kvalifikacích. Hlavní část Hearthstone FORTUNA COOL ligy vypukne již příští týden, hrát se bude každou středu, přičemž vysílat budeme vždy hned tři zápasy. O komentář se postará všem dobře známý CzechCloud, který odcastil i všechny kvalifikace, a velmi zkušený hráč Faeli.

Prize money:

  • 1. místo: 25 000 Kč (pro celý tým)
  • 2. místo: 15 000 Kč (pro celý tým)
  • 3. a 4. místo: 5 000 Kč (pro celý tým)

Počítáme samozřejmě i s tím, že v průběhu základní části vtrhne do světa Hearthstone nová expanze. V týdnu, ve kterém by se mělo hrát třetí kolo, tedy čeká na zúčastněné celky odpočinek a pokračovat se bude až 17. března. Co se týká rozlosování jednotlivých kol, kompletní soupis můžete najít zde. Za zmínku nepochybně stojí zápasy ve 4. a 5. kole, v nich na sebe totiž narazí vždy dva velmi blízké celky. Čtyřiadvacátého března se utkají ECLOT a Team Narcis, který je z větší části složen právě z hráčů, kteří jinak reprezentují barvy ECLOTu, a prvního máje pak proti sobě zase budou stát Kořenoví vězni, jež jako kapitán vede streamer Kany, a Kanyho Piráti, tedy tým složený právě z Kanyho fanoušků. Skvělé ale budou nepochybně všechny zápasy, když totiž spojíte zajímavý systém, zkušené casteři a nejlepší domácí týmy, výsledek prostě musí stát za to!

Štítky: COOL liga
miluju videohry a hlavně ligu legend