Přejít k hlavnímu obsahu

Hlavním partnerem pro MČR v PC hrách 2020 se stává AORUS

18. 5. 2020 | 10:45 Všechny hry
AORUS, herní značka společnosti GIGABYTE Technology Co., Ltd., se letos stává hlavním partnerem Mistrovství České republiky v počítačových hrách! Ani letošní ročník největší domácí esportové události by nebyl realizovatelný bez našich partnerů, proto jsme nadšeni, že tato skvělá spolupráce pokračuje i nadále!
AORUS MČR PC 2020
AORUS MČR PC 2020

Uspořádat česko-slovenskou esportovou událost takového kalibru, jako je MČR PC, by nebylo možné bez úžasných partnerů a ti nejlepší s námi spolupracují již roky! S hrdostí představujeme našeho hlavního partnera letošního ročníku AORUS, v jehož nabídce nebudete mít nouzi o to si vybrat z široké nabídky špičkových herních produktů, a to od základních desek a grafických karet, až po další vybavení pro hráče.

"Pro AORUS, tedy herní značku společnosti GIGA-BYTE Technology Co., Ltd., je velkou ctí být součástí největší esportové události v CZ&SK. Věříme, že si letošní jubilejní MČR PC užijeme společně s hráči a fanoušky stejně jako v roce 2019," uvádí David Kropáč, marketingový a komunitní manažer v České a Slovenské republice.

Tato herní značka v současnosti ve své široké nabídce, mimo jiné, nabízí dva nadupané produkty, které si budete moci pečlivě prohlédnout přímo na MČR! Prvním hardwarem, který by v sestavě určitě neměl chybět žádnému fanouškovi těch nejlepších počítačových komponentů, je elitní základová deska Z490 AORUS ELITE AC, která nabízí úplně nové herní možnosti. Deska podporuje procesory Intel 10. generace a svým výkonným provedením, dlouhou výdrží a skvělým odvodem tepla zaručuje maximální požitek z hraní. Navíc kromě 2,5GbE LAN můžete využít i bezdrátovou komunikaci skrze rychlou Wi-Fi ve standartu AC nebo Bluetooth 5.1.

Z490 AORUS ELITE AC

Druhým elitním produktem je výkonná grafická karta AORUS GeForce RTX 2070 SUPER 8G, u které se kromě integrovaných 8GB GDDR6 grafické paměti můžete také těšit na důmyslný chladicí systém, stylově přepracované RGB osvětlení a celkem ne standardních 5, ale 7 video výstupů. Jestli hledáte spolehlivou kartu do svého herního stroje, neváhejte si prohlédnout tuto mašinu vylepšenou o umělou inteligenci a ray-tarcing, ke které navíc získáte záruku na celé 4 roky!

AORUS GeForce RTX 2070 SUPER 8G
Štítky: AORUS, GIGABYTE, MČR