Přejít k hlavnímu obsahu

Hledáme adminy a komentátory pro rok 2020

4. 1. 2020 | 18:00 Všechny hry
Po nějakém čase tu máme opět velkou šanci pro každého nadšence, jak se prosadit na domácí scéně jinak než v pozici hráče. Do týmu pro celý repertoár našich her hledáme převážně administrátory turnajů a komentátory, ale i pokud by vás lákala i jiná prospěšná činnost, nebojte se ozvat.
PLAYzone crew
PLAYzone crew

5. 1. 2020 je posledním dnem, kdy je možné se přihlásit do náboru!


V letošním roce jsme se pokusili otevřít dveře podpoře větší škály herních titulů, na které jsme vždy plně proškolené adminy hledali vždy na poslední chvíli. Proto nyní hledáme právě tebe, abychom už nic podobného nemuseli řešit! Ať už jsi specialista v jednom z našich hlavních titulů, jednom z těch, které teprve rozjíždíme, nebo se naopak orientuješ všude, kam se podíváš, pro šikovné ruce se vždy místo najde. Cesta od řadového admina může v rychlém sledu znamenat i adminování offline akcí, a třeba jednou i plnohodnotnou práci.

Co by měl splňovat budoucí PLAYzone admin?

  • Věk: alespoň 15 let povinností, 18 a více samozřejmě výhodou
  • Čas: být schopen si jej vyhradit ve večerních hodinách na pravidelné bázi pro danou hru
  • Zkušenost: jakákoliv organizace naprosto čehokoliv, nejen turnajů, je velkým plusem
  • Znalost dané hry: minimálně u hlavní hry je opravdová znalost dění kolem turnajů nutností
  • Psaný projev: schopnost komunikace je jednou z nejdůležitějších vlastností každého admina
  • Spolehlivost, zodpovědnost a dobrý charakter jsou povinností, kreativita bonusem

Každý správný turnaj by měl doprovázet živý přenos, a proto kromě adminů hledáme i budoucí komentátorské hvězdy, které hledají své místo na rozvoj. Soutěží pořádáme v průběhu roku opravdu požehnaně, takže pokud by ses chtěl rozvíjet tímto směrem a třeba si jednou zakomentovat i na velkém MČR, tak ten správný impulz je tu pro tebe právě teď a tady. Stačí mít jen alespoň základní podmínky pro možnost komentování z tvého domova, díky čemu bude možnost tvé dovednosti posoudit. Na všem ostatním už se dá posléze pracovat.

Na oplátku nabízíme pro obě pozice takřka neomezený prostor pro rozvoj v tvůrčím kolektivu, kde jediným limitem je pouze vaše snaha. Finanční odměna za vaši odvedenou práci je vždy samozřejmostí. Pokud vás tak tato možnost zaujala, neváhejte vyplnit formulář níže. Čím více důležitých informací či zajímavostí o sobě prozradíte, tím lepší uděláte první dojem! Pro případně otázky se neváhejte obrátit na havlikova@playzone.cz.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.