Přejít k hlavnímu obsahu

Honor po vzoru Samsungu nabídne exkluzivní skin

23. 1. 2019 | 08:51 Fortnite
Na včerejší tiskové konferenci oznámil výrobce mobilních telefonů Honor spolupráci s Epic Games a nabídne svým zákazníkům exkluzivní obsah.
Výchozí obrázek

Tisková konference společnosti Honor během včerejšího dne odhalila nečekanou spolupráci s Epic Games a spojení nového telefonu View 20 s hrou Fortnite. Po vzoru Samsungu tak majitelé nového zařízení obdrží zdarma exkluzivní skin Honor Guard. Jedná se o do modrých odstínů přebarvenou verzi existujícího skinu Overtaker. Zajímavé je, že promo ve formě bundlu se skinem nebude dostupné plošně, ale pouze pro vybrané země. Například se nepočítá s USA, kde je největší Fortnite komunita. Naopak v ČR se na tento benefit těšit můžeme. 

Mobilní telefon by podle prezentace společnosti měl být jeden z prvních na Androidu, který bude podporovat Fortnite se zobrazením 60 fps. 

Další podrobnosti ohledně skinu nebyly zatím zveřejněny, a i my tedy musíme počkat na odhalení detailů, jak přesně půjde skin na telefonu odemknout. 

 

Fortnite & Honor spulupráce

Průkopníkem podobné spolupráce s mobilním výrobcem byla již na podzim minulého roku společnost Sasmung, která nabízela se zařízeními Note 9 a Tab S4 exkluzivní skin Galaxy. Později ke skinu hráči obdrželi zdarma navíc glider, backbling a pickaxe. Tato spolupráce stále probíhá a skin bude exkluzivní pro Samsung zařízení minimálně do konce března tohoto roku. 

Galaxy skin

Autora článku můžete sledovat také na Instagramu: @IamHappyMike.