Přejít k hlavnímu obsahu

Hotovo, podepsáno! STYKO s NoChance opravdu míří do Smash Esports, pátým hráčem je Maden

6. 9. 2019 | 17:16 Counter-Strike 2
Ve stínu prohlášení elitních světových organizací se na evropské scéně upekl jeden zajímavý transfer, o kterém se až do podpisu v podstatě nemluvilo. Jde o tým NoChance, který konečně našel své útočiště.
Smash Esports
Smash Esports

UPDATE 6. září | Přestup je zpečetěn! NoChance opravdu míří do Smash Esports a novým pátým hráčem se stává bývalý hráč srbského týmu BLUEJAYS, Pavle 'Maden' Bošković, který byl vykoupen ze smlouvy.

V sobotu oznámil slovenský střelec Martin 'STYKO' Styk pokračování série "Ask Me Anything", kde dostal i otázky týkající se budoucnosti jeho týmu NoChance. Jedna z prvních odpovědí se hned týkala pátého hráče, který by měl nahradit Thomase. Nová posila však v době otázky byla stále pod platnou smlouvou, takže i kdyby STYKO chtěl, nemůže nic ani naznačit. Pro nás je však nejdůležitější fakt, že tým je opravdu kompletní.

Jako další nemohla následovat jiná otázka, než kdy NoChance podepíšou s nějakou organizací. K radosti všech by se oznámení mělo odehrát již v odehrát v tomto týdnu! Nemohli jsme tak jinak, než začít pátrat. STYKO a Maikelele totiž v neděli na svůj Twitter napsali, že poletí někam, kde ještě nikdy nebyli. A tady vše začíná.

Nejen my jsme okamžitě prozkoumali Twitter a veškeré cesty vedly k organizaci jménem Smash Esports. Že ji neznáte? Tak vězte, že ji má na svědomí proslulé hudební duo Dimitri Vegas & Like Mike. Právě tuto organizaci zmínil i jeden z fanoušků, po čemž když se podíváte na její profil, můžete si povšimnout, že ve svých sledujících, sledovaných i celkové aktivitě nemají v podstatě nic ani nikoho jiného, než hráče NoChance. To nebude náhoda.

Smash Esports

STYKO byl navíc dnes od 1:20 aktivní na svých Instastories, protože se chystal na odjezd na letiště. Pokud bychom předpokládali, že poletí z Vídně, tak právě tam je mezi prvními brzkými ranními lety naplánována Ibiza, kde právě výše zmíněné DJské duo již dlouhá léta sídlí. Všechno do sebe zapadá jako skládanka a známý slovenský hráč sám plánuje ještě více naznačovat. Již brzy tak budeme mít na 100 procent jasno a bude zbývat už jen odhalit, kdo se stane pátým hráčem týmu, který v těchto dnech podepíše pod křídly Smash Esports.

Složení týmu NoChance, dnes již Smash Esports:

 Slovensko Martin 'STYKO' Styk
 Německo Kevin 'kRYSTAL' Amend
 Švédsko Mikail 'Maikelele' Bill
 Finsko Jesse 'zehN' Linjala
 Srbsko Pavle 'Maden' Bošković

 Švédsko Jonatan 'Devilwalk' Lundberg – trenér

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.