Přejít k hlavnímu obsahu

HotShot Series S1 CQ: Frozen s NoChance poráží x-kom 2:1 a je krůček od hlavního turnaje

15. 1. 2019 | 01:23 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek
LOOT.BET Hotshot Series

Kolotoč online CS:GO turnajů se s novým kalendářním rokem začíná roztáčet a my tak budeme mít pravidelně opět mít komu fandit. V těchto dnech totiž startuje uzavřená kvalifikace na první sezónu LOOT.BET HotShot Series.

V boji o dva sloty v hlavní části turnaje, kde se bude hrát o parádní prize pool 15 tisíc dolarů, se totiž představí české i slovenské barvy. Už tuto neděli od 16:00 nastoupí do akce David 'Frozen' Čerňanský se svým evropským týmem NoChance, kde nedávno zažil vítěznou premiéru, stejně jako bronzoví medailisté z MČR 2018, hráči Trust.Universe. Na soupisce pozvaných celků nechyběli ani Gunrunners, ti však svou účast pár dní před startem odvolali.

Celá uzavřená kvalifikace proběhne ve dnech 13. do 15. ledna formátem BO3 Single Elimination a vedle postupu do další fáze je ve hře také 2 500 $, které si rozdělí nejlepší čtyři týmy. Frozen či Universe tak k výdělku potřebují zvítězit minimálně ve dvou případech.

LOOT.BET Hotshot Series
Štítky: HotShot Series
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.