Přejít k hlavnímu obsahu

Hráči Astralis si zkusili hrát poslepu

8. 7. 2018 | 20:45 Counter-Strike 2
Při hraní Counter-Strike je komunikace mezi hráči klíčem k úspěchu. Věřili byste však svým spoluhráčům i kdybyste hráli poslepu? Astralis se rozhodlo otestovat jak dobře mezi sebou jejich hráči komunikují vskutku jedinečným způsobem.Jako první tedy Astralis rozdělili své hráče do dvou dvojic, přičemž vždy jeden z dvojice měl pásku přes oči a druhý ho navigoval kam má střílet. Na každé ze tří map poté proběhla tři kola a ten kdo získal nejvíce killů vyhrál mapu. Zní to poměrně jednoduše, no ne?
Výchozí obrázek

Při hraní Counter-Strike je komunikace mezi hráči klíčem k úspěchu. Věřili byste však svým spoluhráčům i kdybyste hráli poslepu? Astralis se rozhodlo otestovat jak dobře mezi sebou jejich hráči komunikují vskutku jedinečným způsobem.

Jako první tedy Astralis rozdělili své hráče do dvou dvojic, přičemž vždy jeden z dvojice měl pásku přes oči a druhý ho navigoval kam má střílet. Na každé ze tří map poté proběhla tři kola a ten kdo získal nejvíce killů vyhrál mapu. Zní to poměrně jednoduše, no ne?

Jednotlivé týmy si vybraly názvy Clint Eastwood (dev1ce a Gla1ve) a Cotton Eye Joe (dupreeh a Xyp9x). Co se dělo v průběhu, to snad ani nemá smysl popisovat, nejlepší bude, když si názor uděláte sami. Nicméně nakonec na mapách Dust2, Nuke a Inferno dokázala vyhrát dvojice Device a Glav1ve 2-0.

Sestříhaný záznam tohoto zajímavého utkání můžete zhlédnout zde:

          

Zdroj: @astralisgg
Štítky: Astralis