Přejít k hlavnímu obsahu

Hráči se skinem Eon dostanou zdarma přístup do Save The World

10. 1. 2019 | 08:59 Fortnite
Díky špatné komunikaci na balení dostanou hráči na konzoli Xbox One S, který byl zakoupen v promu se skinem EON, zdarma přístup do Save The World.
Eon skin
Eon skin

Společnost Microsoft začala koncem září 2018 nabízet ve spolupráci s Epic Games limitovanou Fortnite edici Xbox One S spolu s exkluzivním skinem Eon, Gliderem Aurora, Pickaxe Resonator a 2000 VBucks. V České republice byla tato verze konzole oficiálně dostupná pouze na Microsoft e-shopu. 

Na tomto faktu by nebylo nic zvláštního, exkluzivní skiny nabízí i Sony ke svému Playstationu či samotnému ovladači - Royale Bomber skin, Samsung k mobilnímu telefonu či tabletu - Galaxy outfit, a Nintendo ke své konzoli Switch - Double Helix outfit. 

Xbox One S Fortnite edice

Ovšem u Xboxu se dopustilo marketingové oddělení Microsoftu či Epic Games drobné chyby a na balení konzole bylo uvedeno, že kupující dostane přístup ke hře Fortnite a všem jejím součástem zdarma. Případný zákazník tak mohl oprávněně očekávat nejen mód Fortnite Battle Royale, který je běžně dostupný zdarma, ale i původní Fortnite PVP hru Save The World, která je placená. 

Tuto chybu uznalo i vedení Epic Games a na sociální síti Reddit 27.12.2018 oznámilo, že vlastníci skinu Eon dostanou přístup do Save The World zdarma počátkem roku 2019. Před několika dny Epic uvedl všechny potřebné informace k této situaci. 

Hráči vlastnící skin Eon dostanou přístup do Save The World zdarma spolu s updatem 7.20, který bude dostupný příští týden. Přesné datum není známo, ale updaty jsou běžně v úterý nebo středu tj. 15. nebo 16.1.2019. Po samotné aktualizaci bude trvat několik hodin, než se změny projeví na všech účtech, kterých se tato změna týká. 

Pokud vlastníte skin Eon a zároveň jste již zakoupili Save The World, Epic na váš účet připíše 2000 Vbucks jako kompenzaci.  

Jak vypadá Eon outfit se můžete podívat na následujícím videu. 

Autora článku můžete sledovat také na Instagramu: @IamHappyMike.