Přejít k hlavnímu obsahu

I letošní druhé LEGENDs se odehrají pouze online

26. 7. 2020 | 09:27 League of Legends
Hitpoint LEGENDs byly naplánovány na 9. srpna a měly být pouze jednodenní. Nakonec se ale celý event, stejně jako na jaře, ruší a česko-slovenská League of Legends liga tedy skončí opět bez velkého offline finále.
Hitpoint LEGENDs
Hitpoint LEGENDs

Liga se chýlí ke svému konci, před účastníky už je jenom závěrečné dvojkolo, ale o play-off šestce stále není jasno. Mezitím co CZC.eSuba míří pro čistý split, o druhé místo svedou bitvu hned tři celky: SINNERS, Sampi a Cyber Gaming. Do play-off postupuje hned šest týmů a o poslední dva spoty bojují stále všechny zbylé týmy. Běžně by se semifinále a grandfinále odehrálo ve Svitavské fabrice se svou pověstnou pekelnou atmosférou. Ani druhý velký League of Legends event letošního roku se však nakonec konat nebude, a to kvůli zpřísňujícím se opatřením proti novému koronaviru.

Vyjádření Hitpoint.cz: 

Je nám to moc líto, ale nakonec jsme opět nuceni kvůli zhoršující se epidemiologické situaci v České republice akci pro veřejnost zrušit.

Rozhodnutí bylo velice těžké, doufali jsme a bojovali, nicméně rizika v negativním scénáři jsou prostě příliš vysoká a rozhodně nechceme být nezodpovědní. Ani samotný Riot aktuálně nedoporučuje eventy pořádat. Podobně jako v ostatních evropských regionech tak proběhne vše online.

Doufáme, že nám zachováte přízeň a budete o to víc fandit na streamu twitch.tv/hitpointcz, kde stejně jako na jaře proběhnou závěrečné boje o titul a postup do European Masters. Sice si neužijeme svitavský kotel, ale zápasy budou určitě stát za to a každý fanoušek se počítá!

#HTPNT FIGHTING