Přejít k hlavnímu obsahu

IEM Katowice vypouští samolepky a představuje Major Viewer Pass

7. 2. 2019 | 15:19 Counter-Strike 2
Valve dnes vydalo novou kolekci samolepek pro IEM Katowice Major. K tomu představuje nový system Pick'Em Challenge, s kterým přichází Viewer Pass.
IEM Katowice Stickers
IEM Katowice Stickers

S blížícím se IEM Katowice Majorem přichází také nové in-game předměty. Opět se můžeme těšit na nálož týmových a hráčských samolepek, stejně jako týmových graffiti. Samolepky budou jako obvykle ve foil, holo, zlaté a klasické verzi a získat je budeme moct ze speciálních kapslí. Nákup samolepek a kapslí podpoří zároveň samotné týmy, které dostanou z každého nákupu polovinu.

Katowice Stickers

Opět se dočkáme také Pick'Em Challenge, ve které však oproti předchozím Majorům došlo k velké změně. Nově je totiž Pick'Em součástí novinky letošního Majoru, kterou je Viewer Pass. Za ten hráči hráči zaplatí 8,75€, za tuto cenu však budou mít možnost získat suvenýry, speciální týmové ikonky do chatu, možnost neomezeně využívat týmové graffiti po dobu trvání Majoru a již zmíněnou Pick'Em Challege.

Mírně se mění také samotný formát tipovačky. Nově už není potřeba nakupovat samolepky, čím hráči útočí na platinovou minci výrazně ušetří. Hráči zároveň místo sbírání bodů musí nově plnit úkoly, které spočívají v počtu správně tipnutých postupujících a také ve sledování samotných zápasů. Majitel Viewer Passu po zakoupení získá rovnou bronzovou minci, která se vylepšuje plněním těchto úkolů. Při každém vylepšení mince bude moct hráč získat také jeden suvenýr z jakéhokoliv předchozího zápasu.

Katowice Suvenyry

První část IEM Katowice začíná již příští středu, boje o titul vyvrcholí 28. února a 3. března v katowické Spodek Aréně. Vy se samozřejmě můžete těšit na podrobnou coverage.

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.