Přejít k hlavnímu obsahu

Inaequalis zbrojí na novou sezónu, přichází zbrusu nová sestava

5. 2. 2019 | 17:01 League of Legends
Značka Inaequalis na české herní scéně rozhodně není nováčkem, ale mezi lolkařskou elitu se nikdy přímo neřadila. To bude chtít změnit nová sestava, která už s napětím očekává další sezónu ligy Hitpoint Masters.
Inaequalis League of Legends
Inaequalis League of Legends

Z bývalého týmu, který se dostal do top 6 na posledním MČR, nezbylo zhola nic a vedení Inaequalis se rozhodlo tým postavit úplně od znova. V sestavě se sice neobjeví žádná velká hvězda, ale zkušenosti se špičkou česko-slovenské scény už většina z hráčů rozhodně má. Do týmu totiž přichází třeba dvojice hráčů z MČR sestavy E-RIVALS, support Jekylla a jungler Cpt Jacob.

Na středové lince nastoupí Peter "Samyaza" Červeň, kterého jsme mohli vidět na domácím poli například v barvách BITE Gaming. V roli botlane carry se pak představí Jan "Kousamek“ Mlnářík, který největší slávu zažil asi za dob ve Fraternitas. Nováčka představuje toplaner s nevšední přezdívkou Hodný Vlk, kterého jsme zatím na žádném větším turnaji vidět nemohli a v Hitpoint lize zažije svou premiéru. 

Nicolas „Noizzy“ Heller, manažer Inaequalis:

„Jsme rádi, že se nám i letos podařilo dohodnout s nadějnými a talentovanými hráči, kteří jsouhladoví po každém vítězství. Věříme, že nová sestava přinese čerstvý vítr do plachet a podaří se jí probojovat až na slavné offline finále do Svitav, kde budeme moci přiložit do místního kotle.“

Inae MČR 2019

Sestava se dokázala kvalifikovat do české ligy Hitpoint Masters, kde budou bojovat o účast na European Masters proti celkům jako eSuba, Inside Games, nebo nováčkům z AS Trenčín eSports. No, čeká nás věru zajímavá sezóna plná nových tváří.

Jan „Kousamek“ Mlnářík, kapitán týmu:

„Věřím sobě i svému týmu, že se umístíme mezi nejlepšími týmy a podíváme se tak na offline finále ve Svitavách, kde bychom se určitě chtěli poprat o první příčky. Na cestě k tomuto cíli nás bude podporovat Inaequalis. Těším se na spolupráci a jsem přesvědčen, že nám organizace nabídne kvalitní zázemí. Díky všem, kteří nám budou držet palce ať už v online nebo případně v offline části ligy.“

Bývalá sestava:

 Česká republika Tomáš "Mortsche" Anděl
 Česká republika Sebastián "Kocourek" Vrzák
 Česká republika Erik "Kyoshi" Toman
 Česká republika Michal "Sirinox" Veit
 Česká republika Dominik "Domec" Studený

Aktuální sestava Inaequalis:

 Česká republika Jan "Hodný Vlk" Krejčí
 Slovensko Jakub "Cpt Jacob" Milý
 Slovensko Peter "Samyaza" Červeň
 Česká republika Jan "Kousamek" Mlnářík
 Česká republika Jan "Jekylla" Mičuda