Přejít k hlavnímu obsahu

Indiefoxx nevydržela bez druhého banu ani jeden den a raději šla streamovat na OnlyFans

2. 2. 2021 | 16:06 Twitch.tv
Indiefoxx se snažila dlouhé roky prorazit jako hudební streamerka, která sama kritizovala ty, jež se na Twitchi jen vystavují. Opakované neúspěchy ji ale po vyzkoušení opačné cesty pohltily, že se stala jednou z nich se vším všudy. Rozjela se však do takové míry, že hned večer po konci svého prvního banu obdržela na Twitchi trest druhý.
Indiefoxx
Indiefoxx

O streamerce Jenelle 'Indiefoxx' Dagres jste poprvé mohli slyšet ve spojitosti se sebevraždou oblíbence Reckfula. Ona je však hlavním tématem kolem streamerské platformy číslo jedna i v současnosti. Není tomu totiž ani týden, kdy obdržela svůj první ban za to, že zaměstnanci Twitche vyhodnotili její plavky jako průhledné a ocenili ji třídenním banem. Indiefoxx nejprve nevěděla, na jak dlouho trest má, po třech dnech se však celá natěšená vrátila do akce. Na svém Twitteru dokonce děkovala za to, že za pouhý měsíc dokázal její kanály na sociálních sítích vyrůst tak jako za poslední čtyři roky a dokonce se svěřila, že se cítí opravdu šťastná.

Její návrat však byl odměněn druhým banem v jednom týdnu. Streamerka si na části svého těla psala fixem přezdívky těch, kdo jí poslali donate. Popsané již měla celé nohy a rozhodla se použít svoji hruď – jejími slovy přesněji klíční kost. Přísná politika Twitche však zaúřadovala, a i když oficiální důvod banu není známý, asi si jej každý může domyslet. Tvůrci totiž dle pravidel nesmí předvádět intimnější části těla jako klíčový prvek přenosu, což v tomhle případě nejde nezpochybnit. Podobný obsah bychom zřejmě našli i na jiných kanálech, dá se však očekávat, že streameři jsou po unbanu pod drobnohledem Twitche a dá se chápat, že jakákoliv provokace může mít nulovou toleranci, což by si měla Indiefoxx uvědomit. Klip z onoho streamu můžete zhlédnout zde.

Streamerka se posléze vyjádřila také na téma platformy Reddit a jeho kanálu LivestreamFail, jejíž komunita ji podle jejích slov dlouhé roky obtěžuje a šikanuje a že jde o nejodpornější místo pro streamery na celém internetu. Když si ale například tu nejaktuálnější diskuzi ke klipu a zřejmému důvodu jejího druhého banu otevřete, tak z hlavních a nejvýše zobrazených vláken v diskuzi nečiší žádná přehnaná toxicita. Spousta členů naopak vzpomíná na její minulost, kdy proti podobným případům na Twitchi sama Indiefoxx bojovala.

Délka druhého banu je neznámá, ale 26letá streamerka se v nejbližších dnech jistě nudit nebude. Jako náhradní platformu na živé vysílání totiž zvolila OnlyFans, tedy platformu, která proslula jako stránka pro mnohem intimnější tvorbu, než si mohou dovolit streamerky na Twitchi. Právě u Indiefoxx se navíc v komunitě hovoří o tom, že streamerka Twitch používá jen jako lákadlo na zakoupení předplatného na OnlyFans. V tuto chvíli těžko soudit, jaká bude pro Indiefoxx budoucnost, v těchto souvislostech ale nejsou její bany na Twitchi překvapivé.

Štítky: Indiefoxx
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.