Přejít k hlavnímu obsahu

Infactus Gaming vstoupili začátkem prosince do vod PUBG

9. 12. 2019 | 21:25 PUBG: Battlegrounds
Mladá domácí organizace Infactus Gaming se v nové sezóně rozhodla prosadit na PUBG scéně. Vedení se rozhodlo do svých řad ulovit sekci, která byla v uplynulé MČR sezóně známá naposledy pod názvem PepeHands.
Infactus Gaming PUBG
Infactus Gaming PUBG

Infactus Gaming je jednou z nejnovějších ambiciózních českých organizací, která měla dosud ve svých řadách například sekci ve hře Rocket League. Její řady nyní rozšíří tým, ve kterém se nachází hned trio hráčů PepeHands, které po odehrání online části MČR sezóny doplnil posléze jen lukasinko z Outlaws. Celkově by se jednotlivci dali popsat za hráče, kteří už sice na domácí scéně chvíli působí, ale na své chvíle slávy teprve čekají.

Takto vypadá složení celé sestavy:

 Česká republika Vojtěch 'castlej' Klinkáček
 Slovensko Matej 'EmKeySS' Kopera
 Slovensko Marek 'ByFryday' Frniak
 Česká republika Lukáš 'lukasinko' Čížek

Úspěchy máme spíše individuální, s tím, že jsme několik posledních měsíců spíše trénovali na novou sezónu, ve které to plánujeme pořádně rozjet ve velkém stylu. Naším cílem je vyhrávat a postupovat do grandfinále turnajů častěji než doposud. Hlavním cílem bude MČR a celkově se umisťovat mezi nejlepšími CZ/SK týmy. Pokud nás chcete sledovat přímo z našeho pohledu, můžete navštívit twitch.tv/ByFryday,

prohlásil pro fanpage organizace Vojtěch 'castlej' Klinkáček.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.