Přejít k hlavnímu obsahu

The International neustále roste, 15 milionů dolarů je za námi

15. 6. 2020 | 14:21 Dota 2
Největší turnaj sezóny, na který všichni správní fanoušci netrpělivě čekají je sice odložen, ale Battle Passu jsme se přeci jen dočkali. Jako každý rok trhá rekordy, nasadit prize pool na 15 milionů dolarů se podařilo po 20 dnech a 2 hodinách.
Battle Pass
Battle Pass

Každoročně se díky Battle Passu vyberou ohromné částky, které putují jako odměny pro hráče na prestižním turnaji The International. Každý hráč, jež si koupí Battle Pass nebo úrovně do něj, přispívá čtvrtinou utracené částky přímo na finanční odměny pro hráče. Loni to bylo přes 34 milionů dolarů (přes 800 milionů Kč), což byla největší suma peněz, jaká se kdy v esportovém turnaji rozdala. Je to více než třetina všech prize poolů CS:GO a téměř polovina všech prize poolů League of Legends za celou dobu existence těchto her.

Prize pooly

Vybrat tolik peněz v tak krátkém čase se podařilo zejména díky skvělým odměnám, jež Battle Pass nabízí. Díky vysoké úrovni můžete získat až tři Arcany, něco dosud nevídaného. Šťastní jsou zejména hráči Wraith Kinga, Queen of Pain a Windranger, právě tito hrdinové se dočkali, respektive dočkají, exkluzivních a velmi dobře propracovaných skinů.

Štítky: Battle pass