Přejít k hlavnímu obsahu

INvolute jsou další organizací, která vstupuje do Valorantu

21. 4. 2020 | 15:50 VALORANT
Valorant, to je věc lákavá. Přesně tak tuto příležitost vlétnout na novou scénu vnímají i v organizaci iNvolute a nenechávají si ujít žhavý trend hned v jeho začátcích. Nabírají sice sekci nepříliš známých jmen, o to větší potenciál se v nich ale může skrývat.
iNvolute Valorant
iNvolute Valorant

Týmy ve Valorantu už představily Online Vision Gaming nebo 21Phoenix, a iNvolute jsou tak další z řady při čekání na představení Valorant sekcí v Tier 1 organizacích. V nové FPS hře je několik cest, kterými se lze vydat a iNvolute se rozhodli vsadit na méně známé hráče s možným potenciálem. V čele týmu stojí Alinas, který na Valorant podobně jako jeho parťáci přechází z CS:GO. Společně nechyběli ani na víkendovém Samsung Valorant Cupu od Grunexu, kde se dostali do 2. kola play-off, a doufáme, že je uvidíme i na našem chystaném turnaji.

Valorant sekce iNvolute vypadá takto:

 Česká republika Alan 'Alinas' Pilný
 Česká republika Tomáš 'WizzBro' Svoboda
 Česká republika Jakub 'falbrei' Minář
 Česká republika Erik 'Jupeat' Duben
 Česká republika Petr 'Noggys' Bartl

Zdroj: @involute.gg
Štítky: iNvolute
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.