Přejít k hlavnímu obsahu

Jak hledat jablka, která přidávají HP

14. 3. 2019 | 18:00 Fortnite
Ne v každé hře máme štěstí na bandáže nebo lékárničky. Nahradit nám je mohou právě HP doplňující jablka, která se ve Fortnite vyskytují již dlouhou dobu. Kde tato jablka najít?
Výchozí obrázek

Ovoce není problém najít, když víme, kde je hledat. Nachází se pod stromy nebo v jejich blízkosti, nikoli však na nich! Pokud tedy nějaký strom pokácíme, nespadne nám z něj zhola nic. Jabloně mají specifický vzhled. Mají poměrně tenký kmen a naopak korunu mají hustou a velkou. Samozřejmě ne vždy můžeme počítat s tím, že se jablka budou spawnovat pod každým stromem tohoto popisu. Šance, že tam přecijen nějaké bude, je ale vysoká.

Jabloně

Když už víme, kde se jablka nacházejí, stačí najít stromy, pod kterými jsou. Na mapě to není žádný problém. Kvůli malému počtu těchto stromů jsou ale často srovnávány s těmi většími, kterých je na mapě doslova hromada. Šikovnější způsob je se na radaru dívat po malých, nepravidelných a světle zelených kruzích, jako třeba u Dusty Divotu.

Jabloně

Pokud chcete tip na to, kde je jabloní nejvíce, zavítejte například na jih Lucky Landing, severní pobřeží Loot Lake nebo do východního Retail Row. A pozor na červy!

Štítky: Apple,