Přejít k hlavnímu obsahu

Jak nečekané! Frozen a spol. míří do Gunrunners

23. 10. 2018 | 19:00 Counter-Strike 2
Bomba je na světě! Po konci Majestic Lions se ve velkém spekulovalo, co bude s partou, jejíž část bude už za pár týdnů bojovat již o několikátý mistrovský titul v řadě. Vzhledem k uzávěrce soupisek bylo naspěch, Frozen a spol. to však zvládli a dneškem je oficiální, jaké barvy budou na vrcholech letošní sezóny hájit.
Výchozí obrázek

Konec spolupráce eXtatus a Alza.cz je již historií, bohužel to však není jediný odchod, který parta v čele s kapitánem Patrik 'DEV7L' Stuchlíkem musela v posledních měsících zažít. Ukončení působení Majestic Lions bylo čarou přes rozpočet, nicméně o takový tým, jakým tato šestice je, se samozřejmě strhla mela. Nabídky přicházely více či méně seriózní, kluci si však dokázali včas vybrat. V jakém dresu tedy Frozena a spol. uvidíme na Mistrovství České republiky 9. až 11. listopadu? Budou to Gunrunners!

Jejich bývalí League of Legends parťáci z Majestic Lions budou nečekaně reprezentovat LanCraft, tenhle přesun je ale možná ještě překvapivější. Gunrunners.AOC je sice týmem s dlouholetou historií sahající až do dubna roku 2009, nikdy však nepatřili k tomu úplně nejlepšímu; s jedinou výjimkou v podání FIFA hráč rSp17, který před pěti lety vybojoval jediný český titul pro barvy Gunrunners. Vedle medaile o rok dříve z MČR v Battlefieldu 3 nemají ve sbírce žádnou jinou. Letos by se to ale mělo změnit, akvizicí mistrů Slovenska a dlouholeté domácí jedničky musejí být ambice i očekávání pouze ty nejvyššího charakteru, toho se zlatým třpytem.

Gunrunners CS:GO

Vzhledem k uzávěrce týmů pro MČR 2018 k úterku 20:00 musel tým rychle jedna a vybral si právě organizaci Gunrunners.AOC, jíž se právě bývalá sestava po zmařené postupové šanci do Brna rozpadla. Management se chytil šance za pačesy a podařilo se mu dát největšímu aspirantovi na zisk mistrovského titulu nejlepší nabídku, na kterou kývl. Svou premiéru si nový CS:GO tým GRS odbude již tento víkend na finále Tiger Masters na FOR GAMES, o týden později nebude chybět na LAN finále 1. FORTUNA COOL ligy. Poté už bude následovat to nejdůležitější z celého roku – Mistrovství ČR. Frozen, DEV7L a queztone zde budou bojovat o historický zápis, čtvrtý titul v řadě.

Pomůže jim k tomu vedle dvou nových tváří od letošního léta právě i zastřešení novou organizací? Premiéru na MSR zvládli na výbornou, až následující trojboj ale ukáže skutečnou sílu v porovnání se špičkou domácí scény.

Nová CS:GO sestava Gunrunners.AOC:

 Česká republika Patrik 'DEV7L' Stuchlík
 Slovensko Richard 'queztone' Strnátko
 Slovensko David 'Frozen' Čerňanský
 Slovensko Erik 'The eLiVe' Sith
 Česká republika Karel 'fredi' Královec

 Slovensko Michal 'KETUBOR' Csontoš – trenér

Štítky: Gunrunners
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.