Přejít k hlavnímu obsahu

Jak odemknout Grootova kamaráda Rocketa?

4. 9. 2020 | 10:00 Fortnite
Pokud už vlastníte Groota a odemkli jste si v levelech i jeho dodatkové výzvy, bude se vám jistě nápověda při jejich plnění hodit. Jelikož jsou tyto výzvy lehké, neměly by vám trvat moc dlouho.
groot a rocket racoon
groot a rocket racoon

Před začátkem hry se ujistěte, že máte na sobě skin Groota. Po vyskočení z autobusu zamiřte na západní stranu mapy, kde se nachází několik menších ostrůvků a přistaňte na tom ve tvaru srdce. Na západní straně ostrova najdete na zemi místo z hlíny, pro lepší přehlednost jsme vám jej vyznačili na mapě. Když k němu dojdete, zobrazí se vám možnost mít s ním interakci. Jakmile ji dokončíte a zasadíte rostlinu, tak budete mít splněno.

hearth
hlína

Tancujte jako Groot před památníkem přátelství 

Pro splnění této výzvy běžte ve skinu Groota severozápadně od Sweaty Sands. Nachází se zde památník přátelství, který je pro tuto výzvu klíčový. Konkrétně se jedná o může s dýmkou, který je celý ze sena. Přibližte se k němu a použijte jakýkoliv emote, tím výzvu splníte a přivoláte svého kamaráda Rocket Racoona. Od této doby ho budete moci přivolat kdykoliv si vzpomenete. Lokaci památníku jsme vám přiblížili na obrázku níže.

lokace památníku