Přejít k hlavnímu obsahu

Jak odvrátit útok žraloka?

8. 9. 2020 | 14:54 Fortnite
Kapitola dvě přidala do Fortnite mnoho nového obsahu. Jedním z novějších přírůstků jsou právě žraloci, z nichž po eliminaci vypadne loot. V dnešním článku vám poradíme rychlý a účinný způsob, jak odvrátit jejich útok.
uvodka
uvodka

Žraloci jsou obrovská a děsivá zvířata, kteří se potulují ve vodě poblíž ostrovů, a pokud se jimi nenecháte sežrat, můžete s nimi mít i několik různých interakcí. Hráči mohou na žraloka zaútočit a získat kořit. Dále za nimi lze díky rybářskému prutu jezdit, nebo mohou sníst různé předměty a nechat své tělo zářit podle vzácnosti předmětů. Když se cítí v ohrožení, neváhají vyskočit z vody a zaútočit.

Jak se připravit? 

S touto sezónou ve hře přibyly i nové mýtické zbraně. Dvě z nich patří Dr.Doomovi, který převzal Pleasant Park a udělal z něj Doom’s Domain. On i jeho nohsledi místo pevně střeží a jsou připraveni ihned zaútočit na příchozí hráče. Hráči se tím pádem musí připravit na bitvu, pokud je tedy chtějí porazit. Po eliminaci Dr.Dooma z něj dostanete kartu k trezoru a dvě mýtické zbraně, které se vám při odrážení útoku žraloka budou hodit.  

doom

Jak odvrátit útok? 

Svojí účinnou fintu nám prozradil jeden z uživatelů Redditu. Hráč se nejdříve setkal se žralokem a zaútočil na něj s rukavicemi Dr.Dooma. Žralokovi se to nelíbilo, a tak se rozhodl k protiútoku. Začal uhánět k pevnině, aby se vrhl na hráče. Ten ale na nic nečeká a nabíjí si mýtickou kouli Dr.Dooma. Tu hodí po žralokovi ihned jak vyskočí. Chudák žralok chvíli letí vzduchem a pak s nepěkným poškozením padá zpátky tam odkud přišel. Dá se předpokládat, že se útok rozhodne zopakovat, ale do té doby bude mít hráč jistě znovu nabitou mýtickou kouli aby opět odrazil útok žraloka a později ho i eliminoval.