Přejít k hlavnímu obsahu

Jak sázejí komentátoři a analytici MČR na druhý den turnaje?

19. 11. 2020 | 12:13 Counter-Strike 2
Shadye a jeho predikce, to už je skoro ikonické duo. Právě tento komentátor zatím vládne Tipsport MČR battle, kde před MČR jako jediný měl vítězný tiket, a to nejen jeden. Dokáže mu někdo konkurovat během samotného MČR, kdy už bude přímo na místě?
Tipsport MČR battle
Tipsport MČR battle

Tipsport MČR battle je soutěž pro vybrané experty letošního Vodafone MČR v CS:GO, kteří na úvod obdrželi 5000 kreditů na Tipsportu a do začátku MČR mohli sázet na libovolné esportové příležitosti. Se startem MČR se ale už sází primárně na mistrovské zápasy a nyní každý může ukázat, kdo se na esportovou akci roku nejlépe připravil. První hrací den vyšel dvěma z pěti, zbytek bohužel selhal. Jak na tom budou dneska?

Shadye

Shadye je démon a jakmile jde o peníze, tak najednou pálí ostrými! O prvním hracím dni trefil na svém tiketu dva přesné výsledky 2:0 a v jediné třímapové bitvě pak měl pouze čistého vítěze. Díky třetímu úspěšnému tiketu se tak dostal do ještě většího vedení. Na čtvrteční den si vybral tentokrát zápasy dva, z nichž je rizikovější ten první. Sampi.Tipsport totiž věří proti ENTERPRISE esports na přesnou výhru 2:1, což bylo vypsáno s kurzem 3.50. CZC.eSuba proti ECLOT už by měla být jen třešničkou, pokud první zápas vyjde, ale ani tam to není tutovka.

Bananides

Bananides patřil před MČR mezi ty, komu nic nevycházelo, i přesto se však nacházel na druhém místě, protože nesázel tak vysoké částky. Na tiket prvního dne MČR se rozhodl hrát dva handicapy prvních map, což se ukázalo jako parádní volba. eSuba se totiž rozjížděla pomalu a SINNERS vs. Entropiq byl opravdu nervy drásající šlágr. Na druhý den MČR sází tentokrát za 700 kreditů, konkrétně na výhru ENTERPRISE proti Sampi.Tipsport, kterou doplnil přesným výsledkem eSuba vs. Eclot Gaming 2:1. Zápasů je málo, ale rozmanitost příležitostí nekonečná.

Lelek

Průběžně na třetím místě je Lelek, který ani ve svém čtvrtém tiketu nebyl na úvod MČR úspěšný. eEriness MARVO totiž věřil v zisku mapy a posléze jej zradil i zápas Dark Tigers vs. Eclot Gaming, když první mapa skončila o kolo dříve, než měla. Lelek už se rozhodl více riskovat, takže na čtvrteční den vsadil čtyři zápasy, protože se ke dvěma příležitostem na MČR rozhodl přiložit také dva zápasy z Evropy. Pestrost tiketu s výhrou 6080 kreditů, za sázku 500, má také v různých variantách sázek – ENTERPRISE věří na výhru, Eclot Gaming dal s handicapem na první mapě a FaZe vs. G2 má pro změnu na počet map. Tomu se říká různorodost!

DeeThane

Zcela novým světem je kurzové sázení pro DeeThana. Také on čeká na svůj první úspěšný tiket, nicméně ve středu mu k tomu chyběl jediný zápas, respektive jedna mapa. Trefil totiž vítěze prvního a třetího zápasu, největší risk v podobě výhry Dark Tigers ale neklapl. DeeThane se rozhodl nic nekomplikovat ani ve čtvrtek, protože na svůj další tiket dal jednak eSubu, jako jasného favorita zápasu proti ECLOT, spolu s úvodním šlágrem, který může být dost vyrovnaný. Celkový kurz 2.61 není žádná extratřída, ale jeho bilanci by to o hodně zlepšilo.

Striker CS:GO

Náš čtvrteční výběr uzavíráme Strikerem, který už má fuč více než polovinu kreditů. Náš expert ve studiu nemá na správné tipy štěstí, rozhodl se totiž věřit Entropiq, že zvládnou SINNERS ukrást mapu, kde očekával především úvodní Dust 2. Entropiq k tomu sice neměli vůbec daleko, Strikerovi to už ale kredity z tiketu nevrátí. Na čtvrtečním tiketu, stejně jako jeho kolegové, hraje výhru ENTERPRISE, na které je kurz 2.19 zřejmě opravdu výhodný. K tomuto duelu Striker přiložil přesný výsledek 2:0 na druhý duel eSuby proti Eclot Gaming.

Tipsport MČR battle
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.