Přejít k hlavnímu obsahu

Jak si užít MČR 2019 na maximum? Představujeme složení všech speciálních balíčků vstupenek

Už ani ne tři týdny nás dělí od domácí herní akce roku, MČR v počítačových a mobilních hrách. Jestli ještě náhodou nemáš svoji vstupenku a stále váháš, máme tu pro tebe rozbor speciálních balíčků!
MČR 2019
MČR 2019

Vstupenka Classic je za nejlevnější možnou částku 200 či 230 Kč tou nejlevnější možností, jako jediná navíc bude k zakoupení i přímo na místě. Kromě ní jsme si ale letos připravili hned tři vylepšené varianty.

Tou první je Premium, který stojí 400 Kč na jeden den, nebo 600 Kč na všechny tři. Ten nabízí k samotnému přístupu ještě vychlazený Semtex na každý den, lístek do tomboly, visačku na krk jako suvenýr, předběžné odbavení u baru a také přístup na místa na tribuně, speciálně určená pro fanoušky s prémiovými vstupy.

O úroveň výše jde lupen s označením VIP, který vás na celé tři dny vyjde na 1 599 Kč. Ten vám k prémiovým bonusům poskytne ještě přístup na VIP místa na tribuně, slevu 10 % na PLAYzone Shop a hlavně dvojici unikátních suvenýrů – MČR powerbanku a termohrnek. VIP balíčků máme připraveno limitovaných 200 kusů.

MČR 2019 limitované odměny

Pokud je vám to stále málo, tak tu máme něco pro opravdové fajnšmekry. Super VIP vstupenky jsou opravdu nadupané, čemuž odpovídá i cena 8 999 Kč. Za tyto peníze ale obdržíte ubytování ve špičkovém hotelu Holiday Inn, který se nachází přímo u výstaviště. Chybět samozřejmě nebudou ani všechny předchozí bonusy, onen přístup do VIP sektoru ale nahradí speciální místo přímo pro vás. Místo trojice Semtexů se zase můžete těšit na snídani, oběd i večeři přímo v pavilonu MČR. Opravdoví fanoušci esportu, pro něž je tato nabídka jako dělaná, pro změnu ocení přístup do zákulisí akce, tedy možnost podívat se k hráčům do backstage nebo do naší produkce. Třešničkou na dortu pro vás bude páteční společná večere s vybranými osobnostmi domácí herní scény.

Devátý ročník Vodafone Mistrovství ČR v počítačových hrách nabídne klání v CS:GO, PUBG, League of Legends, Teamfight Tactics a Rainbow Six Siege. Samsung Mistrovství ČR v mobilních hrách zase souboje v Hearthstone, Clash Royale a Fortnite. Pokud chcete vidět v boji o český titul největší domácí hvězdy, v Brně nemůžete chybět.

Vstupenky všech čtyř kategorií zakoupíte online na oficiálním webu počítačového a mobilního MČR.

MČR v PC a mobilních hrách
Štítky: MČR, MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend