Přejít k hlavnímu obsahu

Jak silná bude Sage? Užijte si exkluzivní ukázku celého gameplaye

3. 4. 2020 | 19:02 VALORANT
Pro všechny z vás, kteří jsou natěšeni na kompletní gameplay, vám přinášíme hned několik exkluzivních ukázek. Můžete tak sledovat českého streamera CzechClouda a sami zhodnotit, jak se popral se svou první zkušeností s Valorantem. V článku se budeme tentokrát věnovat podpůrné agentce Sage.
Sage Gameplay
Sage Gameplay

Další hratelnou postavou, na kterou máte šanci se zblízka a detailněji podívat, je čínská agentka Sage. Jedná se prozatím o jedinou healerku v celé hře, avšak tato její podpůrná role neznamená, že se o sebe nedokáže postarat, ba právě naopak. Kromě svých léčivých technik tato agentka oplývá dalšími strategickými schopnostmi, díky kterým se hravě dokáže dostat do výhodné pozice a potrestat neopatrné protivníky. Nejen, že Sage plní svou podpůrnou roli na jedničku, ale díky své všestrannosti dokáže snadno ovlivnit celou hru. A jestli si myslíte, že vám toho čínská agentka už více nenabídne, jste na omylu, jelikož pomocí své ultimátky dokáže vzkřísit některého z padlých spojenců. Co všechno tedy dokáže? Pojďme se blíže podívat na přehled jejích schopností.

  • Slow Orb - agentka použije zpomalující orb, co vytvoří v místě seslání pole, které omezuje v pohybu.
  • Barrier Orb - po nabití dalšího orbu Sage vytvoří bariéru, díky které se může dostat do výhodné pozice, nebo například odříznout cestu.
  • Healing Orb - její ikonická schopnost, díky které během několika sekund vyléčí sebe nebo spoluhráče na maximální hodnotu.
  • Ultimátní kouzlo: Resurrection - Sage během krátké chvíle znovu postaví na nohy některého ze svých spojenců, a to rovnou s plnými životy.
Štítky: CzechCloud