Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vypadá a funguje practice mod? Podíváme se také na herní klient

3. 4. 2020 | 22:04 VALORANT
S dávkou nových informací z Valorantu rozhodně ještě nekončíme. Po představení všech agentů a jejich schopností v uceleném gameplayi, vám nyní přinášíme další detaily, a to tentokrát přímo z prostředí hry. V jakém stavu je klient hry a jak funguje practice mod se dozvíte v článku, kde můžete sledovat unikátní CzechCloudova videa.
Valorant Practice Mod
Valorant Practice Mod

V prvním videu máme šanci sledovat všechny možnosti, které nám nabízí současný herní klient Valorantu. Doufejme, že to nedopadne stejně jako s League of Legends, kde je současně klient tou nejvíc nenáviděnou součástí hry. Nicméně se v ukázce dozvíte, jak si prohlídnout veškerý postup, jak na odemykání nových agentů a jak následně vypadá plnění jejich individuálních úkolů. Po úspěšném splnění se vám postupně odemykají kosmetické doplňky a další vychytávky na daného agenta. Můžete si také prohlížet zbraně, které jsou mimochodem hodně podobné těm v CS:GO, a upravovat jejich vzhled. Už od samého začátku máte také z klienta přístup do custom her, můžete sledovat svou historii her a celkově pozorovat vás výkon napříč odehranými hrami.

Kromě herního klientu se dočkáte také nových informacích, které se týkají skvěle propracovaného practice modu. Ve hře máte hned několik možností, jak si potrénovat vlastní schopnosti. První variantou je střelnice, kde máte neomezené možnosti, jak si osahat všechny dostupné zbraně v různých situacích. V návaznosti na střelnici si můžete vyzkoušet svou mušku se všemi zbraněmi při střeleckém testu. Hra vám také umožňuje si procvičit jak umisťování a bránění Spiku (bomby), tak i jeho zneškodňování. Jak tyto módy vypadají v akci můžete sledovat ve videu.

Štítky: CzechCloud