Přejít k hlavnímu obsahu

Jak to vypadá v domě, kde hraje Team Brute?

2. 7. 2020 | 08:00 Všechny hry
Přáli jste si někdy vidět, jak to vypadá v gaming housu některé z lokálních esportových organizací? V tom případě vám přinášíme dobré zprávy, Team Brute si pro nás totiž připravil house tour z jejich herního zázemí.
brute
brute

Celým videem nás provede CEO celého Brute, Tomáš Müller, se kterým jsme si nedávno popovídali už v patnáctém dílu našeho PLAYzone podcastu například ohledně nedávných změn v týmu. Team Brute si zakládá na těch nejlepší podmínkách při tréninku a bootcampech, proto jejich dům musí splňovat vše, co je pro to nutné.

Mimo samotnou gaming místnost zde najdeme i tři koupelny, dvě studia a jednu kancelář. Pokud hráči potřebují na čerstvý vzduch, hned vedle mají les, kam si mohou jít pro zlepšení kondice zaběhat. A když nechtějí nikam daleko, mají možnost se jít provětrat na venkovní terasu, kde se mimo grilu nachází i stejně rozpálená vířivka. Ve svém volném čase se hráči mohou odreagovat třeba racing simulátorem, virtuální realitou, posilovnou a mnohým dalším. Celý gaming house si můžete sami prohlídnout ve videu níže.

Zdroj: youtube.com
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.