Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vypadají decklisty našinců pro Prelimky?

5. 5. 2018 | 01:21 Hearthstone
Už dnes začínají evropské prelimky! Spoustu zástupců v nich budeme mít i my, rozhodně tedy bude co sledovat. Jak vypadají decklisty našich hráčů?
Výchozí obrázek

Už dnes začínají evropské prelimky! Spoustu zástupců v nich budeme mít i my, rozhodně tedy bude co sledovat. Jak vypadají decklisty našich hráčů?

Již za chvíli započne snaha nejlepších CZ/SK hráčů o postup na samotný vrchol letní části letošní HCT sezóny, evropské Preliminaries. Čeští hráči, spolu s jediným slovákem martimem, tvoří velkou část startovní listiny – kvalifikovat se povedlo Jarlovi, Pokrovacovi, Faelimu, Findanovi, Scruffymu, již zmíněnému martimovi a Springymu, který prošel přes Challengers turnaje. 

Početné zastoupení domácích hráčů nám samozřejmě dává velké šance na postup dále. Jak o něj vlastně budou hráči bojovat? Na začátek budou rozděleni do velkého, sedmikolového swissu. První den se odehraje kol hned šest, druhý den pak to poslední. Nakonec postoupí osm hráčů do double-elimination pavouka, odkud postoupí čtyři nejlepší na samotné finále. A co decklisty? Ty, především u kolegů z eSuby, vypadají celkem podobně. To bude pravděpodobně způsobeno tím, že hráči na jejich výrobě také spolupracovali, zvolili nakonec správnou taktiku? Uvidíme již tento víkend, vše budete moci sledovat v živé coverage!

Decklisty:

  • Jarla: Even Paladin, Mind Blast Control Priest, Hadronox Druid, Control Lock
  • Faeli: Hadronox Druid, Mind Blast Control Priest, Control Lock, Even Paladin
  • Scruffy: Odd Control Warrior, Control Lock, Hadronox Druid, Mind Blast Control Priest
  • Springy: Control Mage, Spitefull Summoner Druid, Even Paladin, Cubelock
  • Pokrovac: Spitefull Summoner Druid, Quest Rogue, Control Lock, Mind Blast Control Priest
  • Martim: Quest Rogue, Control Lock, Spitefull Summoner Druid, Mind Blast Control Priest
  • Findan: Quest Rogue, Mind Blast Control Priest, Control Lock, Spitefull Summoner Druid
miluju videohry a hlavně ligu legend