Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vypadají skupiny pro Last Call turnaj?

16. 10. 2019 | 19:31 Clash Royale
Poslední část letošní kvalifikační sezóny na Samsung MČR mobile v Clash Royale je tu již tuto sobotu! Jak vypadají skupiny pro Last Call turnaj?
Samsung MČR mobile
Samsung MČR mobile

Ti nejlepší domácí hráči Clash Royale si už tento týden rozdají o 14 míst na Samsung Mistrovství České republiky v mobilních hrách. V Last Call turnaji bude bojovat 28 hráčů vybraných dle celkového MČR bodování – pozvání na turnaj obdrželi hráči z 3. až 30. místa, dva s absolutně největším bodovým ziskem, tedy Lotr Sniper a Pato©Startk, totiž postupují přímo na Samsung MČR mobile. Účastníci Last Callu budou o to, aby se jim také podařilo dostat do Brna, bojovat ve čtyřech skupinách po sedmi. Z každé čeká postup na MČR v mobilních hrách na tři hráče.

Los úvodních skupin pro Last Call turnaj v Clash Royale
SirkaMafynKoubelePetrboss
MasterParadoxPřemek007Milzor
DragoniteDemonN1Czmatejt
GianniDzouhanDanobossAdů
DodooŠulipesChipyxxUnSeenXx
MorčátkoCilliJardaCZ21Dragonder
BlekMára ŠkváraBrockMegalodon
MČR mobile

Konec snů o hraní na obří stage před hromadou diváků v hale a ještě více na streamu ale nekončí ani pro čtvrté v pořadí, na které bude čekat další skupina, v níž se rozdají zbývající dvě místa. Tuto nadupanou bitvu CZ/SK Clash Royale elity budete samozřejmě moci sledovat živě, vše vypukne v poledne v sobotu 19. října. Chybět nebude ani komentář, o který se postará zkušený caster a streamer Mishkin, kterého doplní skeri, který je jinak spíše známý jako místní hlavní Clash Royale a Hearthstone admin.

Samsung MČR mobile 2019
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend